Aleksandra uslikana posle sastanka sa čelnicima TV Pink: Ulazim u "Zadrugu" da rastavim i uništim Davida i Anu!

Autor: Tijana CVEJANOVIĆ

Zadruga

21.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić se vraća u "Zadrugu" da uništi Davida Dragojevića i Anu Korać!

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Subotić...

Naime, paparaco Srpskog telegrafa pre dve večeri napravio je ekskluzivne fotke Subotićke ispred zgrade Pink televizije, gde je vatrena Beograđanka dogovorila svoj povratak u Imaginarijum, a nama sve potvrdila.

- Spremnija sam nego ikada! David će proklinjati dan kad me je prevario, a ona kurvetina će mi platiti za svaku moju suzu, zaslužili su sve najgore. Nimalo mi nije bilo lako. Zbog njega sam ostala bez ičega. David je sam sebe uništio tog dana kada me je javno ostavio i započeo vezu sa tom kurvetinom i samim tim je srušio sve ono što smo kao par gradili. On je sam sebe najviše zakopao, a ja ću ga dokrajčiti. On je napravio šta je napravio, ja se od sada borim samo za svoje dete i za sebe. Ta ljubav me je mnogo koštala, a sada je došlo vreme da im ja sve naplatim. Boriću se sa svima, idem dalje, gledam u budućnost - kaže Aleksandra za Srpski telegraf i dodaje:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana i David...

- Vraćam se da budem ona prava ja, koja nisam bila dugo. Godinu dana me je nešto tištalo i nisam se lepo osećala, međutim, taj period je iza mene i od sada samo gledam napred.

On je sam sebe najviše zakopao, a ja ću ga dokrajčiti

Podsetimo, Aleksandra je proživela pravu dramu nakon što je 7. januara, za Božić, izbačena iz "Zadruge" jer je pretukla Minu Vrbaški. Njen nesuđeni verenik David ju je dan posle njenog izlaska prevario i otpočeo vezu sa Koraćkom, ne mareći nimalo za njihove zajedničke planove niti za Subotićkina osećanja. Ono što je Aleksandru najviše povredilo jeste to što ju je David još i pljuvao, te najgore stvari iznosio o njoj ne bi li podilazio svojoj sadašnjoj devojci Ani.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra...

Osim toga, ona je sa ćerkom Magdalenom pretrpela pakao i selidbu, a sve to zbog Dragojevića, koji je pre ulaska u "Zadrugu" terao Aleksandru da malu Magdalenu prijave na njegovu adresu, te da dete bude sa njegovom majkom Biljom dok su oni unutra. Novom vezom ne samo da je povredio Aleksandru već i njenu ćerku, koja ga je obožavala, i samim tim ih ostavio na cedilu. Kakav obrt nas sada očekuje, a kako će David i Ana reagovati kada ugledaju Aleksandru, ostaje nam da vidimo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading