Miljani preseo Zolin rođendan: Treskala se, šutirala i vrištala, pa pala i nesvest!

Autor:

Zadruga

13.02.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku raspravu u toku dana, a sve zbog ukućana koji su se pripremali da dođu na rođendan njenog dečka Lazara Čolića Zole.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Ona je istakla da ne želi da im se pridruže i zamolila ga da pozove samo one ukućane koji poštuju nju i sa kojima je ona u dobrim odnosima.

Iako je Zola uradio onako kako mu je Kulićka naglasila, svi zadrugari su ipak odlučili da krenu i uveličaju slavlje, a samim tim i ispoštuju svog cimera.

Miljana je zbog ovoga napravila opšti haos, pa je uplakana vikala na sav glas kako se kaje zbog svega što je želela da mu priredi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

- On je pozvao sve one koji ga vređaju i koji su mene vređali! Najmanji budžet nam je dala, nismo ni pare za žurku dobili! Neću više da me niko ponižava, boli me uvo! Sad ću da isteram i muziku, ja sam je dovela! Nemam više živaca! Zašto me ponižava?! - pitala se Miljana koja je jecala od plača.

- Šta imaš ti da cmizdriž? Opet ćeš da se pomiriš sa njim! - rekla je Marija.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

Međutim, Miljana je besna ušla u ,,Dubiozu", pa je napravila scenu kakvu niko nije očekivao, a blefirala je i da je pala u nesvest što je njena majka odmah primetila i upozorila je da je krajnje vreme da prestane sa glumom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana...

- Sve će Bog da ti vrati! Idi tamo i sedi sa onom ku*vom! Neću više da me ponižavaš, neću! Niko mi budžet nije dao! Ja sam tražila muziku, iznenađenje, ništa neće dobiti! - rekla je Miljana.

- Miljana, Miljana! Ustani! Nemoj da se foliraš da padaš u nesvest, glumice jedna! - rekla je Marija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

13.02.2019 18:50

Šta se dešava sa Miljanom? Nju je nemoguće istrpeti, a ni Mariju.

Odgovori 18 0
Maja

13.02.2019 23:13

Miljana glumila ne samo nesvest već sakupljala pljuvačku da izbaci na usne da izgleda kao teška nesvest.