(VIDEO) Puca prijateljstvo Lune i Jelene zbog Marka Miljkovića?!

Autor:

Zadruga

19.01.2019

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Jelena Krunić skrenula je Luni Đogani pažnju na njeno ponašanje od kako je u vezi sa Markom Miljkovićem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Njih dve se druže u rijaliitju i najmanje je bilo za očekivati da će je drugarica za crnim stolom napasti i tako joj zameriti što se zaljubila. Krunućeva smatra da bi je se blogerka olako odrekla zbog momka, pa nije želela da ćuti. 

- Primetila sam da bi ti zarad dečka svoje prijatelje bacila u senku, a videla sam da si plakala juče - rekla je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Krunić

- U prvoj sezoni sam napravila grešku, ali sada ne mogu nikog da jurim. Nisam spremna na to, vidim da nisam nikoga zapostavila. A zašto sam plakala? Uhvatila me neka panika, sve mi je ovo jako čudno i kad sam videla sebe na klipu sa Markom osećala sam se čudno, izgubila sam se, plakalo mi se - priznala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nataša

19.01.2019 11:39

Luni je važnija veza nego prijateljstvo. I treba. Kakav joj je Jelena prijatelj ako ne prihvata njenog dečka. Ili je ljubomorna.

Odgovori 15 3
Jelena

20.01.2019 02:16

@Nataša - Jasta je nego ljubomorna, tako gubi svoj medijski prostor, Jelena se slepa uz favorite da bi sto bolje prosla, kako se u prosloj sezoni druzila s Kijom, tako u ovoj s Lunom.