Sani sa sinom ulazi u "Zadrugu 2"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih denserskih grupa Trik FX opet će biti deo rijalitija, ali ovoga puta u izmenjenom sastavu. Naime, Sani Ibraimov je odlučio da posle dve godine, od kada je poslednji put bio učesnik rijalitija, uđe u "Zadrugu", ali sa sinom Dejanom, dok će njegova supruga Natalija ostati kod kuće kako bi im bila moralna podršku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posle vina. .

A post shared by Sani TrikFx (@sani_trikfx) on Dec 16, 2014 at 2:05pm PST

Kako Rijaliti saznaje, Sani i Natalija su se dogovorili da umesto nje u "Zadrugu" uđe njihov naslednik Dejan kako bi i on postao poznat širokim narodnim masama.

Sani i Natalija su se dogovorili da Dejan odmah pomrsi konce ostalim muškarcima i smuva dobru ribu

- Trik FX je izgubio publiku. Sani i Natalija slabo rade i uglavnom nastupaju na okupljanjima muzičara koji su bili popularni devedesetih godina prošlog veka. Treba im promocija jer žele ponovo da budu deo estradnog neba. Iako je Sani pre dve godine rekao da nikada više neće ući u rijaliti, nakon "Farme 7" očajna situacija u kojoj se nalazi ga je naterala da promeni mišljenje. Iz tog razloga je odlučio da postane deo "Zadruge". Međutim, Natalija nije imala snage da se opet pojavljuje u takvom programu, pa su se dogovorili da umesto nje u rijaliti uđe njihov sin Dejan - počinje priču dobro obavešteni izvor i konstatuje da je cilj poznatog para da njihov mezimac postane poznat kako bi ih nasledio u javnom poslu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MOJE SVE ???????????

A post shared by natalija trik fx (@natalija_trik_fx) on Oct 9, 2016 at 7:27am PDT

- Dejan je vrlo popularan među devojčicama, ali i na internetu. On na Instagramu broji preko 17 000 pratilaca, a kako i ne bi kada se svakodnevno fotografiše bez majice, ističući u prvi plan svoje trbušnjake. Ipak, iako je godinama živeo povučenim životom i nije se eksponirao, vrlo rado je poslušao predlog roditelja da uđe u "Zadrugu". Svestan je da će na taj način pomoći roditeljima da posle mnogo vremena dođu u žižu javnosti, a dopala mu se i ideja da postane poznat - kaže izvor i uverava da je porodica Ibraimov osmilila taktiku za učešće u rijalitiju.

- Sani i Natalija su se dogovorili da glavni predstavnik njihove porodice bude upravo Dejan. Smislili su da, čim Dejan uđe u "Zadrugu", pomrsi konce muškarcima. Oni planiraju da njihov sin pokuša da zavede neke od najistaknutijih takmičarki kako bi odmah privukao pažnju. Dejan se složio sa njima i spreman je da iskoristi svojih pet minuta slave, koji samo što nisu došli - ističe izvor i dodaje da nije isključeno da će i Sani flertovati sa takmičarkama "Zadruge".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love

A post shared by natalija trik fx (@natalija_trik_fx) on Mar 22, 2016 at 4:29pm PDT

- Natalija je rekla Saniju da se neće naljutiti na njega ako i on počne da se nabacuje nekoj od učesnica. Sigurna je da je voli, a zarad šou- programa je spremna da trpi i neverstvo. Sani je rekao Nataliji da će probati da privuče pažnju i na drugi način, ali ako baš ne bude mogao da se snađe, krenuće u flert - uverava izvor i zaključuje da se ulazak Ibraimovih očekuje do kraja godine.

- Sani i Dejan će ući kako iznenađenje produkcije za Novu godinu. Ostalo je samo da se sklopi dogovor oko honorara, a budući da oni ne ulaze zbog novca, u pitanju su samo formalnosti - zaključio je izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sanijem, ali do zaključenja ovog broja on nije odgovarao za naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Časlav

11.12.2018 13:22

Dosta sa Djogajima!

Odgovori 28 2
Ana

11.12.2018 13:37

Zasto ne udje sa celom porodicom i komšilukom?

Odgovori 29 1
Anđela

11.12.2018 14:18

Opet anonimne osobe. Ne može se praviti dobar rijaliti bez VIP osoba.

Odgovori 20 2
Lilihip

11.12.2018 17:17

Zar u Srbiji nema vbiše dece nego samo ovi Djoganijevi, albanci koji se rodili u Beogradu!

Odgovori 20 2