Sanja oplela po Nori: Ona je mali, dvolični ološ!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.11.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodne noći između Jovane Tomić Matore i Eleonore Miljković nastala je žestoka rasprava, a sve zbog njenog pokušaja da joj se približi i ostvari sa njom prisniji odnos.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Iako je Matora na samom početku stekla utisak da je ona pozitivna i naivna devojka, posle samo nekoliko dana ju je svojim ponašanjem demantovala. Kako njena ljubimica Sanja Stanković pomno prati najgledaniji rijaliti, ona je odlučila da se oglasi povodom toga i javno istakne da je Nora i u njenim očima dvolična osoba.

Naime, jedna od njenih pratila joj je poslala poruku na društvenoj mreži ,,Instagram" sa namerom da uvredi Jovanu, a Stankovićeva je na ovaj način i uzvratila.
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Eleonora Miljković

Za ovu i slične ovima sledi video koliko je Nora dvolična. Druži se sa Anom, a ovamo... Jovana mrzi ljigave ljude koji glume poštenje, pa onda izleti iz nje sve ono što je ružno. Nora mali dvolični ološ - napisala je Sanja.

Foto: printscreen/instagram.com/mrs_s.happy
Sanja Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

22.11.2018 18:40

Ne vidim nikakav problemu u Eleonori i to što je napadaju je čista ženska zavist i ljubomora. Tako su i Kiju napadali. A Matora me razočarala onim svojim sinoćnjim nastupom i napadom na Eleonoru a u korist Ljuljete, sigurno će je Kija zadržati za prijateljicu poslije ovoga.