BRIDŽIT DŽONS POSTALA UDOVICA! Stiže četvrti nastavak popularnog filma, EVO KAD JE PREMIJERA!

Autor:

Zabava

11.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rene Zelveger ponovo će se naći u ulozi žene kojom se proslavila.

BRIDŽIT DŽONS POSTALA UDOVICA! Stiže četvrti nastavak popularnog filma, EVO KAD JE PREMIJERA!

Foto: Tanjug/AP

Četvrti deo filma o Bridžit Džons sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi premijerno će biti prikazan 14. februara sledeće godine, potvrdio je filmski studio Univerzal.

Nastavak kultnog ostvarenja snimaće se ovog leta u Londonu, a priča će se oslanjati na radnju knjige "Bridžit Džons: Luda za dečkom" Helen Filding, prenosi Gardijan. Glumica Rene Zelveger ponovo će se naći u naslovnoj ulozi i prikazati sudbinu junakinje, koja ju je proslavila, a pored nje u četvrtom nastavku ponovo će glumiti Hju Grant kao Danijel Kliver i Ema Tompson. U filmu se neće pojaviti Kolin Firt, koji je glumio Marka Darsija.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

Radnja filma dešava se nakon što je Darsi u poginuo Sudanu od nagazne mine i prikazuje život Džons kao udovice sa dvoje male dece. Ona pronalazi novog dečka, kojeg će tumačiti Leo Vudal.

Prvi i treći film režirala je Šeron Megvajer, drugi Binan Kidron, a četvrti će doći sa potpisom Majka Morisa, kao prvim muškarcem koji će zaviriti u sudbinu Bridžit Džons. To je istovremeno i prva uloga Zelveger posle pet godina pauze, odnosno od filma "Džudi" za koji je dobila Oskara.

Poslednji film "Beba Bridžit Džons", objavljen je pre sedam godina i govori o tome da je Bridžet trudna i pokušava da otkrije ko je otac. Ispostavilo se da je advokat Mark Darsi, koga igra Kolin Firt, otac, a ne šarmantni novi ljubavni partner Džek Kvant, koga tumači Patrik Dempsi.

Do sada su filmovi o Bridžit Džons zaradili 760 miliona dolara, a prvi film snimljen 2001. godine doneo je Zelveger nominaciju za Oskara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading