PEVAČICA PROPALA U ZEMLJU OD BLAMA ZBOG ULOGE U SERIJI! Zvezda otkupila prava da bi sprečila repriziranje!

Autor:

Zabava

10.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna da se kolumbijska pevačica oprobala u glumi.

PEVAČICA PROPALA U ZEMLJU OD BLAMA ZBOG ULOGE U SERIJI! Zvezda otkupila prava da bi sprečila repriziranje!

Foto: youtube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Svetska zvezda Šakira izgradila je karijeru kao pevačica, a njeni hitovi, poput "Hips Don't Lie" i "Waka Waka" obišli su planetu. Međutim, malo ko zna da se na početku karijere oprobala i kao glumica i to u telenoveli " El Oasis" iz 1993. godine. Ali kako nije bila zadovoljna svojim izgledom u njoj otkipila je prava na prikazivanje i tako sprečila repriziranje ove serije.

Kolumbijska pevačica je imala 16 godina kada je glumila u telenoveli "El Oasis" iz 1993. godine, međutim brzo je shvatila da je pevanje njen prvi izbor, a gluma verovatno nije bila jedno od njenih najboljih iskustava u to vrieme zbog čega je otkupila prava kako bi sprečila dalje repriziranje.

Šakira je glumila Luisu Mariju, koja nakon što se suočila sa prirodnom katastrofom u svom rodnom gradu, pronalazi ljubav sa Salomonom, kojeg glumi Pedro Rendon. Međutim, ako budete želeli da pogledate ovu telenoveli velike su šanse da nećete naći mnogo sadržaja na internetu jer je pevačica otkupila prava od CenproTV-a.

Na Tviteru se pojavio jedan od retkih isečaka iz serije, gde u jednom kadru malo ko je uspeo uopšte i da prepozna popularnu pevačicu koja je tada izgledala potpuno drugačije.

Reditelj Pedro Mogolon svojevremeno je otkrio za Buen Día Colombia da se Šakira izdvaja od glumačke ekipe iako je imala samo 16 godina.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Znao sam da će ta devojka pre ili kasnije stići daleko - rekao je reditelj i dodao:

- Nisam bio iznenađen kada je postala zvezda, znali smo da je to čeka.

Reditelj je otkrio i šta je bio glavni problem sa ovom serijom. Naime, Šakiri se nije dopalo kako izgleda.

- Htela je da bude plavuša i to je bila njena odluka. Jednog dana sam stigao u Cenpro po platu i rekli su mi da je neko otkupio prava. Tada sam znao da se to više neće prikazivati na televiziji - rekao je Pedro Mogolon.

Pevačica je kasnije imala nekoliko pojavljivanja u serijama, ali u pojedinačnim epizodama. Obožavaoci se sećaju njenog pojavljivanja u Diznijevom filmu "čarobnjaci sa Vejverli Plejsa", u kojem je učestvovala zajedno sa Selenom Gomez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading