PRVO POJAVLJIVANJE PI DIDIJA U JAVNOSTI! Evo sa kim je prošetao Majamijem! Reper uradio samo JEDNU STVAR!

Autor:

Zabava

29.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šon Didi Kombs na poseban način pozdravio okupljene.

PRVO POJAVLJIVANJE PI DIDIJA U JAVNOSTI! Evo sa kim je prošetao Majamijem! Reper uradio samo JEDNU STVAR!

Foto: Profimedia

Šon Didi Kombs, poznati reper i muzički mogul, uhvaćen je u javnosti sa svojim 17-godišnjim bliznakinjama, Džesikom i D'Lilom, u Majami Gardensu. Iako je pre nekoliko postao predmet federalne istrage zbog trgovine ljudima, Didi se pojavio u javnosti i okupljenim fotoreporterima pokazao dva prsta, što znači mir (peace).

U četvrtak uveče, Didi je iznenadio javnost pojavivši se u Majami Gardensu sa svojim bliznakinjama. Ovaj poznati reper je bio dobro raspoložen i pozdravio je okupljene. Na sebi je nosio crno-ljubičastu trenerku, dok je pogled skrivao iza tamnih naočara, dok su njegove ćerke nosile crne helanke i kratke jaknice. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 


Ovo je prvi put da se Pi Didi pojavio u javnosti nakon što su federalni agenti pretražili njegov dom u Majamiju i Los Anđelesu u okviru istrage o trgovini ljudima. Njegovi advokati su oštro osudili ove pretrage, nazivajući ih "grubim korišćenjem vojne sile", ističući da je Kombs "nevin i nastaviće da se bori kako bi osvetleo obraz".

Iako je Didi suočen sa ozbiljnim optužbama, njegovi fanovi su izrazili podršku putem društvenih mreža, ističući njegovu uspešnu karijeru i humanitarni rad, dok se i dalje čeka ishod federalne istrage.
Republika

Foto: Profimedia

 


Podsećamo, specijalci su pretresli reperove vile nakon optužbe Rodnija Džounsa da ga je Didi seksualno uznemiravao u periodu od oktobra 2022. do novembra 2023. godine. U svojoj tužbi Džouns je naveo još nekoliko imena za koja tvrdi da su radili za Pi Didija i pružali seksualne usluge, ali i rasturali drogu.

Pi Didijev kolega 50 Cent najbučniji je u celoj ovoj priči budući da neprestano na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke uz komentare koji ismevaju optuženog repera. To je prouzrokovalo i "rat" izmežu 50 Centa i njegove bivše partnerke Dafne Džoj, koja je navedena kao navodna seksualna radnica Pi Didija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading