BIVŠA DEVOJKA 50 CENTA OPTUŽILA REPERA ZA SILOVANJE! Njene tvrdnje o muzičaru ZAPALILE MREŽE! OGLASIO SE I ON!

Autor:

Zabava

29.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprdao se sa Pi Didijem, pa završio na optuženičkoj klupi. Dafne Džoj ga nije štedela!

BIVŠA DEVOJKA 50 CENTA OPTUŽILA REPERA ZA SILOVANJE! Njene tvrdnje o muzičaru ZAPALILE MREŽE! OGLASIO SE I ON!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što su objavljeni detalji tužbe koju je podnio Rodni Lil Rod Džouns Lil protiv Šona Didija Kombsa, u kojoj je Dafne Džoj navedena kao navodna seksualna radnica slavnog muzičara, sada se i ona oglasila o tim optužbama.

- Duboko sam povređena zbog laži u tužbi Rodnija Džounsa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100% netačna i predstavlja napad na moju ličnost. Angažovala sam advokata - napisala je Dafne na Instragramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

Ipak, najveći šok je tek usledio budući da je u narednim objavama iznela žestoke optužbe na račun svog bivšeg dečka 50 Centa, koji ne prestaje da objavljuje posprdne fotografije i komentare na račun Pi Didija kome su specijalci pretresli vile u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju nakon optužbe Rodnija Džounsa da ga je reper seksualno uznemiravao u periodu od oktobra 2022. do novembra 2023. godine.

50 Cent je reagovao na navode Rodnija Džounsa da je njegova bivša radila kao prostitutka u Didijevom haremu i zbijao šale na njen račun.

Nisam znao da si seksualna radnica. Ti mala seksualna radnice. Ovo sra*e je postalo film - napisao je reper na Instagramu uz fotografiju na kojoj puši cigaru.

Zatim je 50 Cent objavio fotografiju na kojoj se Didi i Dafne drže za ruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

- Preselila si se u nadi da ćeš imati još jedno dijete sa mnom, ali sam bio zauzet. Pa si se vratila i počela primati novac od njega. Evo nas sada ovde, mala seksualna radnice - napisao je 50 Cent, što je razbesnelo njegovu bivšu

Prema izvorima stranih medija, 50 Cent želi samostalno starateljstvo nad sinom Sireom kojeg ima s Dafne, pa je to razlog zbog kojeg je potkačio ženu s kojom ima dete. Usledio je Dafnin brutalan odgovor koji je šokirao javnost. Dafne je optužila 50 centa da ju je fizički zlostavljao i silovao!

- Kertis Džejms Džekson, tebi je sve šala dok tvoja sigurnost nije ugrožena, što se sada događa. Unosiš haos u živote ljudi. Kako bi se osećao da je Sire bio u lisicama bez razloga? Preselili smo se u Njujork kako bismo ti pružili priliku da budeš otac svom sinu i vidio si ga 10 puta za dve godine koliko smo živeli blizu tebe. Umorna sam od podupiranja i zaštite tvog imidža pred našim sinom jer to nikad nisi zaslužio - napisala je Dafne.

- Stavimo fokus na tvoje zle radnje, na to što si me silovao i fizički zlostavljao. Ti nisi više moj mučitelj, moj Bog će se brinuti za tebe od ovog trenutka nadalje. Poslednjim lažnim napadima na mene trajno si oštetio poslednju nadu koju sam imala za tebe kao oca da sačuvaš našu porodicu. Slomio si nam srca poslednji put - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daphne Joy (@daphnejoy)

50 CENT SVE NEGIRAO

50 Centov advokat je negirao optužbe o silovanju i fizičkom zlostavljanju Dafne Džoj. 

Republika

Foto: shutterstock

50 cent

- Uznemirujuće tvrdnje nedavno su podnete u sudskom slučaju u vezi s Dafne Džoj, majkom mog deteta, i zahevaju od mene da uzmem sve potrebne pravne mere da zaštitim sina Sirea.

Poslednje lažne i neutemeljene optužbe Dafne Džoj očito su odgovor na moju odluku da tražim samostalno starateljstvo nad svojim sinom. Sire je moj je prioritet i njegovo odrastanje u sigurnom okruženju moj je jedini fokus u ovom trenutku - rekao je reper.

50 Cent i Dafne su bili u vezi od 2011. do 2012. godine, a razišli su se brzo nakon rođenja sina Sirea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading