PALA BIVŠA DEVOJKA PI DIDIJA: Jang Majami se prostituisala i za repera rasturala "pink kokain"!

Autor:

Zabava

28.03.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperka optužena da je privatnim avionom prevozila drogu.

PALA BIVŠA DEVOJKA PI DIDIJA: Jang Majami se prostituisala i za repera rasturala "pink kokain"!

Foto: www.profimedia.rs

U bombastičnoj tužbi vrednoj 30 miliona dolara, Pi Didijeva bivši saradnik Rodni "Lil Rod" Džouns tvrdi da je reperova bivša devojka Jang Majami bila optužena za prevoz "pink kokaina" za njega. Navodno, Jang Majami je trebalo da preveze drogu privatnim avionom, jer je Didijev uobičajeni kurir navodno "zaboravio" drogu, piše The Sun.

Prema Džounsu, Jang je trebalo da donese kokain na privatnom letu iz Majamija na Water Music Festival u Virginiji, jer je "Pi Didi želeo drogu, ali je Brendan zaboravio da donese". Džouns tvrdi da je lično video Kombsa kako konzumira kokain u svlačionici, kao i da je Jang Majami bila među ženama koje su "plaćene da rade kao seksualne radnice za Kombsa".

Džouns dalje tvrdi da je Didi seksualno uznemiravao, drogirao i pretio mu dok su radili zajedno, te da mu je bilo naređeno da regrutuje prostitutke i da ima seks s njima kako bi Didiju priuštio zadovoljstvo. Takođe, on tvrdi da poseduje stotine sati videa koji dokumentuju "ozbiljne ilegalne aktivnosti" Didija između 2022. i 2023. godine.

Foto: Profimed

Republika

Foto: Profimedia

 

Reperov advokat Aron Dajer je istakao da su pretresi Didijevih kuća u Majamiju i Kaliforniji deo kontinuirane istrage o trgovini ljudima od strane federalnih vlasti u Njujorku. Didi nije uhapšen, niti su privedeni članovi njegove porodice, a nije im ni ograničeno putovanje. 

Didi je, inače, već nekoliko puta bio optuživan za nedozvoljene polne radnje, a sve optužbe je demantovao i okarakterisao ih kao lažne.  

Inače, na reperku Jang Majami 2019. godine ispaljeno je 14 metaka kada je izlazila iz muzičkog studija, a u tom trenutku Majami je bila trudna. Na nju su tada pucali nepoznati napadači iz automobila u pokreta, a reperka je pravim čudom ostala nepovređena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading