DŽEJ LO UHAPŠENA ZBOG PI DIDIJA! Bivši partneri ZAPUCALI u klubu u Njujorku, pevačicu izveli S LISICAMA NA RUKAMA!

Autor:

Zabava

27.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez i Šon Didi Kombs bili su u ljubavnoj vezi u periodu od 1999. do 2001. godine.

DŽEJ LO UHAPŠENA ZBOG PI DIDIJA! Bivši partneri ZAPUCALI u klubu u Njujorku, pevačicu izveli S LISICAMA NA RUKAMA!

Foto: www.profimedia.rs, Tanjug/AP

Reper Šon Didi Kombs, poznatiji kao Pi Didi, našao se u jeku skandala kada su njegove lukszune domove u Njujorku, Los Anđelesu i Majamiju pretresle specijalne policijske snage naoružane dugim cevima zbog sumnje da se u njima dešavaju nelegalne radnje. Tačnije, reper je optužen za krivična dela trgovina ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, a više žena ga je optužilo za silovanja i seksualna zlostavljanja.

Čini se da je većina poznatih ličnosti iz sveta šoubiznisa znala šta se dešava na Pi Didijevim žurkama, kao i kakve nastrane seksulane navike ima ovaj muzičar, ali malo ko je dosad želeo o tome javno da progovori. Mnogi koji su imali neprijatna iskustva sa Pi Didijem izašli su u javnost, a malo je poznato da je zbog ovog repera "nastradala" i svetska megazvezda Dženifer Lopez.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Naime, Džej Lo i Pi Didi su se zabavljali u periodu od 1999. do 2001. godine i jednom prilikom su uhapšeni pod optužbom za nedozvoljeno nošenje oružja i mito. Par je 27. decembra 1999. žurio u jedan njujorški noćni klub, a tamo je Kombs naleteo na čoveka po imenu Metju Alen zvani Ožiljak. Došlo je do koškanja, a zatim i do tuče u kojoj su ispaljeni hici. Pri tome su povređene tri osobe.

Džej Lo i Pi Didi su pobegli sa lica mesta, ali ih je policija zaustavila nedaleko od mesta zločina i u njihovom automobilu pronašla pištolj iz kog je pucano. Sproveli su ih u stanicu, a policijski službenik koji je te večeri bio dežuran ispričao je za medije da se u stanici odvijala prava drama.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Džej Lo su vezali lisicama za radijator, neprestano je plakala i bila vidno uznemirena zbog svega što se desilo - rekao je penzionisani detektiv Derik Parker za The Post.

Na kraju pevačica je oslobođena nakon što je u pritvoru provela 14 sati, dok je Kombs optužen po dve tačke optužnice - za posedovanje neregistrovanog oružja i pokušaj podmićivanja budući da je pokušao da navede svog telohranitelja Entonija Džonsa da kaže da je oružje njegovo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading