BEKAM DOBIO ŠUT-KARTU: Svet šokiran saopštenjem o RASKIDU popularnog para!

Autor:

Zabava

24.03.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan okončala vezu sa poznatim sportistom!

BEKAM DOBIO ŠUT-KARTU: Svet šokiran saopštenjem o RASKIDU popularnog para!

Foto: Credit: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon razvoda od Kanjea Vesta, najbogatija starleta na svetu, Kim Kardašijan, privukla je pažnju medija svojom vezom sa slavnim sportistom Odelom Bekamom. Međutim, veza sa američkim fudbalerom nije dugo potrajala, jer je nedavno potvrđeno da su se razišli. Iako su zajedno viđeni na nekoliko događaja, poslednji put su primećeni zajedno na zabavi za gledanje Veniti fer oskara u Los Anđelesu.

Nedavno su se pojavile spekulacije da Kim razmišlja o petoj bebi sa Odelom, ali prema informacijama koje je otkrio MailOnline, poznati par se rastao. Iako su se pojavljivali zajedno na događajima, par se više ne viđa i spekulacije o novoj bebi su se sada raspršile.

Republika

Foto: Credit: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan i Odel Bekam

Pojavile su se glasine da je Kim započela romansu sa fudbalerom, ali je pitanje da li je njihova veza skrivena zbog prethodne veze sa Kanjeom Vestom. Iako su javnost i mediji prvi put primetili njih dvoje na Bekamovoj proslavi 31. rođendana u Njujorku, kao i na žurki koju je upriličio Džej Zi prošle nedelje, nije bilo zajedničkih ulazaka na događaje.

Osim ljubavnih spletki, Kim je nedavno optužena za eko-terorizam zbog čestih putovanja privatnim avionom. Prema informacijama, od početka godine letela je čak 30 puta, što je izazvalo kontroverze i osudu javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Kim Kardašijan

Inače, u popularnoj porodici pre neki dan došlo je do smrtnog slučaja, a preminula je sestra Kris Džener. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading