KIM KARDAŠIJAN ODLEPILA ZA NOVIM DEČKOM: Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na javnom mestu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda ne krije svoja osećanja!

KIM KARDAŠIJAN ODLEPILA ZA NOVIM DEČKOM: Uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na javnom mestu! (FOTO)

Foto: Credit: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda rijaliti programa Kim Kardašijan i NFL igrač Odell Bekam Džunior napravili su haos na zabavi Vanity Fair Oscar, ostavljajući malo sumnje u njihovu ljubavnu vezu. Prema izvoru koji je govorio za magazin People, par je viđen "jasno dajući do znanja svetu da su zajedno." Iako nisu bili preterano naklonjeni jedno drugom, njihova konstantna blizina i često dodirivanje ukazivali su na jaku hemiju između njih.

Republika

Foto: Credit: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan i Odell Bekam Džunior

Glasine o romansi između Kardašijan i Bekam Džuniora prvi put su se pojavile u septembru 2023. godine, nakon raskida sportiste sa Lauren "Lolo" Vud ranije te godine. Špekulacije su dobile na značaju kada su ih viđali zajedno na različitim događajima, uključujući Beyoncino pred-Grammy slavlje i Fanatics Super Bowl zabavu. Posebno je značajno što je Kim prisustvovala Odellovom 31. rođendanskom slavlju u novembru, a takođe je bila i gost na njegovoj 30. rođendanskoj proslavi prethodne godine.

Republika

Foto: Credit: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan i Odell Bekam Džunior

Kim Kardašijanova veza sa NFL igračima nije nova, budući da je prethodno bila u vezi sa bivšom zvezdom Nju Orleans Sejntsa, Redži Bušom, od 2007. do 2010. Njihov odnos se čak odvijao i u rijaliti programu "U korak sa Kardašijanima", dodatno podstičući javni interes za ljubavni život Kardašijanove.

Konstantni javni nastupi i interakcije između Kardašijan i Bekam Džuniora i dalje drže fanove i medijske izvore zainteresovanim, ostavljajući mnoge nestrpljivim da vide kako će se ova visokoprofilna romansa razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading