GLUMAC KONAČNO REŠIO DA PROGOVORI! Otkriće ko ga je zlostavljao kad je još bio maloletan! Isplivali šok-detalji!

Autor:

Zabava

21.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša dečja zvezda nastavila je da glumi u seriji "Drake i Josh", od 2004. do 2007, nakon što se sve dogodilo.

GLUMAC KONAČNO REŠIO DA PROGOVORI! Otkriće ko ga je zlostavljao kad je još bio maloletan! Isplivali šok-detalji!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GetMoreBrains

U seriji "Investigation Discovery", popularni glumac Drejk Bel će konačno otkriti javnosti detalje o teškim optužbama koje su ga stavile u centar pažnje. Bel tvrdi da je bio žrtva se*sualnog zlostavljanja od strane svog trenera dijaloga dok je bio maloletan na Nikelodeonu.

Prema informacijama objavljenim na stranici Page Six, u opisu epizode serije nazvane "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", Bel će se prvi put otvoreno obratiti o ovom traumatičnom iskustvu, ističući zlostavljanje koje je pretrpio od strane Brajana Peka.

Epizoda takođe donosi reakcije drugih bivših zvezda Nikelodeona na ove šokantne tvrdnje. Brajan Herni izražava šok i zabrinutost kada čuje da je Brajan Pek bio se*sualni predator, postavljajući pitanje kome je još nanio štetu. Đovoni Semuels, takođe bivša zvezda Nikelodeona, dodaje da nije upoznata sa vremenom kada se navodni slučaj dogodio.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GetMoreBrains

Drake Bell

 


Ova epizoda serije "Investigation Discovery" će sigurno izazvati pažnju javnosti i pokrenuti važne diskusije o zaštiti maloletnika u zabavnoj industriji.

Zatim vidimo prizor Bela koji ulazi u slabo osvetljenu sobu i gleda u kameru kao da je spreman da konačno podeli svoju stranu priče. Tačni detalji njegovog zlostavljanja još nisu objavljeni. Premijera serije "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV" zakazana je za 17. i 18. mart.

Naime, bivši reditelj radio je na Nikelodeonovom hitu "The Amanda Show", seriji u kojoj je Bel glumio. Pek, koji sada ima 63 godine, 2003. je uhapšen pod optužbom za bludne radnje nad detetom i oralni odnos s osobom mlađom od 16 godina. Godinu dana kasnije osuđen je za se*sualno zlostavljanje nepoznatog glumca Nikelodeona i osuđen na 16 meseci zatvora.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@GetMoreBrains

Brian Peck

 

Bel je navodno bio pomenuti maloletnik u tom slučaju. Bivša dečja zvezda nastavila je da glumi u seriji "Drake i Josh", od 2004. do 2007, nakon što se navodno zlostavljanje dogodilo. Alum serije "Boy Meets World", Vil Fridl, nedavno je progovorio o tome kako ga je Pek navodno tretirao i govorio o bliskom odnosu koji je nekad gajio s osuđenim zločincem.

- Nisam baš išao na zabave. Nisam baš bio za te stvari, ali nakon što sam snimio "Boy Meets World", taj tip se toliko uvukao u moj život, radili smo na još tri projekta zajedno - rekao je glumac, poznat po ulozi Erika Metjusa.

- Osoba koju je predstavljao je bila sjajna, duhovit tip koji je bio stvarno dobar u svom poslu, a ti si hteo da se družiš s njim... Viđao sam ga svaki dan, družio se s njim svaki dan, razgovarao s njim svaki dan - podelio je svoju priču Fridl.

Kad je Pek bio optužen za se*sualno zlostavljanje, oba glumca su se složila da ga podrže na sudu.

- Sedeli smo u toj sudnici, ali s pogrešne strane - rekao je Fridl.

- Žrtvina majka se okrenula i rekla: "Pogledaj koje si poznate ljude doveo sa sobom, ali to ne menja ono što si učinio mom detetu". Nakon te izjave samo sam sedeo tamo i želeo da umre - prepričao je.

- Okrenuo nas je protiv žrtve i sada smo u njegovom timu. To je stvar na koju gledam unazad kao na svoju večnu sramotu - zaključio je Fridl.

Nejasno je šta je na kraju navelo Bela da konačno istupi nakon decenija anonimnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading