OVO JE ŽENA KILIJANA MARFIJA: Nije ATRAKTIVNA već prosečna, govore da je RUŽNA, on im je OVAKO "zapušio" usta!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

11.03.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da saznate ko je njegova bolja polovina.

OVO JE ŽENA KILIJANA MARFIJA: Nije ATRAKTIVNA već prosečna, govore da je RUŽNA, on im je OVAKO "zapušio" usta!

Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/svmblz

Glumac Kilijan Marfi, koga trenutno možemo videti u ulozi fizičara Roberta Openhajmera u filmu "Openhajmer", svojim izuzetnim talentom i posvećenošću ulogama uspeva da privuče pažnju širom sveta.

Sinoć je dobio Oskara za najboljeg glumca

Međutim, pored svoje uspešne karijere, Marfi uspeva da sačuva svoj privatni život daleko od medijske pažnje. Ono što sve intrigira jeste njegova skupruga koju krije od očiju javnosti. 

Ljubavna priča Kilijan i Ivon Mekginis

Kilijan Marfi je oduvek uspevao da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali jedan detalj koji je poznat jeste njegova dugogodišnja ljubavna veza sa suprugom Ivon Mekginis. Njih dvoje su se upoznali još 1996. godine tokom promovisanja filma "Disco Pigs", a od tada su zajedno prolazili kroz sve izazove života. Venčali su se 2004. godine i zajedno odgajaju dvoje dece.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivon se pojavila juče na dodeli Oskara kako bi podržala supruga

 

- To vreme, snimanje "Disco Pigs" bio je na neki način najvažniji period u mom životu. Ljudi koje sam upoznao tada, ostali su moji najbliži prijatelji. Oblikovali su moje ukuse i pomogli mi da shvatim šta želim u životu - rekao je Kilijan jednom prilikom. 

- To je bilo i vreme kada sam upoznao svoju buduću ženu. Došla je sa nama na turneju. Bilo je tako uzbudljivo, pre 20 godina ili šta god da je bilo – svi smo bili samo deca, pokušavajući da pronađemo svoj put - ali tako poseban, poseban trenutak - dodao je. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Glumac i supruga su imali sočan poljubac pred svima, što je veoma retko

 

Kilijan važi za veoma šarmatnog muškarca neobične lepote, te nije tako čudno da ima obožavateljke širom sveta. Mnogi su komentarisali da njegova žena njemu po lepoti ne parira, te su fanovi često upućivali raznorazne i ružne komentare. Glumac je sve to ignorisao i u javnosti samo najbolje pričao o Ivon. 

Republika

Foto: Profimedia

Ivon I Kilijan su već dugi niz godina u braku

Život van reflektora

Ivon Mekginis je profesionalna umetnica rođena 1972. godine, četiri godine starija od Kilijana. Par vešto čuva privatnost svoje porodice, a njihovo dvoje dece se potpuno drži van javnosti. Kilijan je jednom prilikom istakao da živi kao svaki običan čovek - vozi se autobusom, ide u prodavnicu, kupuje mleko, što dodatno naglašava koliko ceni normalan i miran život van svetala reflektora.

Iako su godinama živeli u Londonu, 2014. godine su se vratili u Irsku i sada žive u Dablinu. Ovaj potez sve govori o njihovoj želji da izgrade porodični život daleko od užurbane svetske metropole, te da se fokusiraju na mirniji i kvalitetniji život sa svojom porodicom.

Kilijan Marfi je još jednom pokazao da uspešno balansira između uspešne karijere i privatnog života, te da je porodica i dalje njegova najveća podrška i sreća u životu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading