IZNENADA PREMINUO ČUVENI GLUMAC, BRAT SAOPŠTIO TUŽNE VESTI: Ove reči seku poput žileta!

Autor:

Zabava

20.03.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac je iznenada preminuo, porodica ne dolazi sebi od šoka.

IZNENADA PREMINUO ČUVENI GLUMAC, BRAT SAOPŠTIO TUŽNE VESTI: Ove reči seku poput žileta!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Popularni glumac Emet Bergin, čuvena zvezda serije "Glenroe", preminuo je u petak, 15. marta, iznenadivši javnost i obožavaoce. Bergin je ostvario značajnu ulogu u ovoj seriji, igrajući lik Dika Morana, a bio je jedan od retkih glumaca koji su bili prisutni od prve do poslednje sezone serije, što je trajalo od septembra 1983. do maja 2001. godine.

Patrij Bergin, takođe glumac, oprostio se od svog brata Emeta putem emotivne objave na Fejsbuku. "Delim tužnu vest o smrti brata Emeta koji je bio inspiracija i veliki čovek. Volim te, Emete. Počivaj u miru", napisao je Patrik, otkrivajući duboku emotivnu vezu koja je postojala između braće.

Glumac Emet Bergin je iza sebe ostavio suprugu Saru i dvoje dece, sina Gavana i ćerku Taru, koji su sada ostali da nose njegovu nasleđenu umetničku slavu. Njegova uloga u "Glenroe" ostaje neizbrisiva, a porodica i prijatelji će zauvek pamtiti njegov doprinos svetu glume.

Bergin je u čuvenoj irskoj drami Glenroe glumio od 1983. do 2001. godine. I njegov brat Patrik Bergin je glumac, igrao je sa Džulijom Robert u filmu "Sleeping with the Enemy".

Porodica je saopštila: "Jako će nedostajati supruzi, sinu, ćerki, zetu, dragom unuku, sestri, braći, rođacima, široj porodici i brojnim prijateljima".


Ovaj gubitak je potresao svetsku javnost, a Emet Bergin će ostati upamćen kao nezamenjiva figura u istoriji televizijske umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading