GLUMICA OSTALA TRUDNA NAKON SILOVANJA: Ispovest tera jezu u kosti, TRI MUŠKARCA joj napravila PAKAO!

Autor:

Zabava

17.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi detalji lede krv u žilama!

GLUMICA OSTALA TRUDNA NAKON SILOVANJA: Ispovest tera jezu u kosti, TRI MUŠKARCA joj napravila PAKAO!

Foto: Instagram/ashley_judd

Glumica Ešli Džad je nedavno podelila svoju potresnu priču o polnom zlostavljanju i procesu isceljenja kroz koji je prošla. Ona je hrabro otvorila dušu i otkrila da je bila žrtva zlostavljanja ne samo jednom, već čak tri puta u svojoj mladosti.

U podkastu "Isceljivanje sa Davidom Keslerom", Ešli je otkrila da se suočila sa jednim od svojih zlostavljača u nadi da će čuti njegovu stranu priče. Njihov susret je bio ispunjen napetošću, ali je na kraju rezultirao iznenađujućim ishodom - njih dvoje su zajedno sedeli pored potoka u stolicama za ljuljanje. Zlostavljač je izrazio kajanje, pružajući Ešli važnu emocionalnu podršku u njenom isceljenju.

Ešli je istakla da je odlučila da podeli svoju priču kako bi podstakla druge da pronađu načine za izlečenje od trauma. Kroz svoju knjigu "Sve što je gorko i slatko", ali i javno priznanje zahvalnosti terapeutkinji koja joj je pružila podršku, ona je pokazala da je moguće prevazići teškoće i bol.

Republika

Foto: Instagram/ashley_judd

Ešli Džad

Još jedan neverovatan momenat u Ešlinom iskustvu je bio kada je otkrila da je ostala trudna nakon jednog od zlostavljanja. Saosećajući sa drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim situacijama, ona je podelila da je imala privilegiju da legalno prekine trudnoću, oslobađajući se tereta koji je nosila.

Ešli Džad je svojom hrabrošću i iskrenošću pružila nadu i inspiraciju drugima koji prolaze kroz slične teškoće. Njena priča je svedočanstvo o snazi ljudskog duha i mogućnosti isceljenja, ostavljajući dubok utisak na sve one koji su je čuli.

Republika

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Ešli Džad

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading