UDOVICA MARINKA ROKVIĆA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA KIDA DUŠU: Slavica rasplakala sve!

Autor:

Zabava

17.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Rokvić raznežila svoje pratioce na Instagramu!

UDOVICA MARINKA ROKVIĆA OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA KIDA DUŠU: Slavica rasplakala sve!

Foto: printskrin

Udovica poznatog pevača Marinka Rokvića, Slavica Rokvić, obradovala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram emotivnom fotografijom kojom je pokazala. Na slici koju je objavila, može se videti deo zida na kojem je istaknuta fotografija njenog pokojnog supruga.

U ovom gestu, Slavica je odlučila da pokaže deo prostora  i da podeli svoje sećanje na Marinka sa svojim vernim pratiocima. Fotografija je izazvala brojne emotivne reakcije među fanovima, koji su iskazali podršku i saosećanje prema udovici Rokvić.

Foto: Instagram.com

Slavica Rokvić drži fotografiju Marinka Rokvića na zidu

 


Fotografija na zidu predstavlja dragocenu uspomenu na nekadašnjeg pevača, čija je muzika ostavila veliki trag na domaćoj estradi. Marinko Rokvić bio je poznat po svojim emotivnim baladama i harizmatičnom nastupu, a njegova smrt ostavila je prazninu kako u muzičkom svetu, tako i u životima njegovih najbližih.

Slavica Rokvić je kroz godine pokazala izuzetnu snagu i hrabrost u suočavanju sa gubitkom supruga, te je ostala posvećena očuvanju uspomene na Marinka kroz različite gestove i objave na društvenim mrežama.

Njeni pratioci na Instagramu redovno pružaju podršku i iskazuju empatiju prema njoj, a objava fotografije sa zidom izazvala je talas saosećanja i toplih reči. Mnogi su istakli koliko im znači Slavičino deljenje ličnih trenutaka i sećanja, te su joj uputili reči podrške i ljubavi u komentarima ispod objave.

Foto: instagram.com

Slavica Rokvić I Marinko Rokvić

 


Kroz ovu jednostavnu, a duboko simboličnu objavu, Slavica Rokvić je omogućila svojim pratiocima da se na trenutak pridruže njenom sećanju na Marinka. Uprkos tugi koja prati gubitak voljene osobe, Slavica je uspela da očuva zajedničke trenutke kroz sećanja i da ih podeli sa svojom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading