OBJAVLJEN TESTAMENT METJUA PERIJA: "Potencijalnoj" DECI stavio zabranu na MILIONE!

Autor:

Zabava

11.03.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukupno bogatstvo slavnog glumca procenjeno je na oko 120 miliona dolara.

OBJAVLJEN TESTAMENT METJUA PERIJA: "Potencijalnoj" DECI stavio zabranu na MILIONE!

Foto: Tanjug/AP

Metju Peri, poznata zvezda serije "Prijatelji", ostavio je testamentom više od milion dolara u povereništvu nazvanom po čuvenom filmskom liku Vudija Alena. Prema pravnim dokumentima do kojih je došao TMZ, Peri je sačinio testament 2009. godine, izražavajući želju da ostavi "većinu svojih stvari u fondu". Fond je nazvan Alvi Singer Living Trust, po liku Ani Hol iz filma iz 1977. godine.

Vrednost lične imovine Metjua Perija iznosi "nešto više od milion dolara", dok je njegovo ukupno bogatstvo procenjeno na oko 120 miliona dolara. Zanimljivo je da je Peri u testamentu napravio razliku da bilo koje dete koje bi mogao da ima posle 2009. nema "eksplicitno pravo" na njegovo bogatstvo.

Republika

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 


Metju Peri preminuo je od "akutnih efekata ketamina" i utapanja, pokazala je njegova obdukcija. Zanimljivo je da je medicinsko odeljenje okruga Los Anđeles utvrdilo da su nivoi ketamina u Perijevom organizmu bili slični onima kod pacijenata pod opštom anestezijom. Način smrti je proglašen kao nesrećan slučaj.

Faktori koji su doprineli smrti Metjua Perija uključuju utapanje, bolest koronarnih arterija i efekte buprenorfina koji se koristi za lečenje poremećaja upotrebe opioida. Nivoi ketamina u Perijevom organizmu bili su izuzetno visoki, što je doprinelo kardiovaskularnoj prekomernoj stimulaciji i respiratornoj depresiji.

Metju Peri ostavio je iza sebe bogato nasleđe, ali njegova smrt ostavlja tugu i šokiranost kako među svetskim zvezdama, tako i među obožavaocima širom sveta. Njegova ostavština, kako materijalna tako i umetnička, zauvek će ostati deo filmske industrije i sećanje na talentovanog glumca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading