HAKOVAN PROFIL METJUA PERIJA: Ime preminulog glumca koriste da OBMANJUJU narod!

Autor:

Zabava

27.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Metju Peri objavila uznemirujuće vesti!

HAKOVAN PROFIL METJUA PERIJA: Ime preminulog glumca koriste da OBMANJUJU narod!

Foto: AP Rich Fury

Na Instagram stranici Fondacije Metju Peri, koja je osnovana u čast prerano preminule zvezde "Prijatelja", obajvljena je vest da je profilm slavnog glumca na društvenoj mreži X hakovan! U obaveštenju stoji da se sa tog profila donatori preusmeravaju na lažnu stranicu koja prikuplja donacije putem kriptovalute.

- Dobili smo obaveštenje da je Metjuova zvanična X stranica hakovana i da usmerava korisnike na lažnu stranicu koja prikuplja donacije putem kriptovalute - piše u objavi fondacije na instagramu, gde se dodaje:

Republika

Foto: AP Matt Sayles

 

Molimo vas da ne donirate novac preko ove stranice i da ne delite lažne objave na društvenim mrežama. Jedina internet stranica povezana sa fondacijom je MatthewPerryFoundation.org, što znači da donacije primamo samo preko nje - stoji u objavi. 

 

 

Glumac najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji" iznenada je preminuo 28. oktobra prošle godine. On je pronađen mrtav u svom stanu, a obdukcija je pokazala da je preminuo usled utapanja u džakuziju od posledica konzumiranja ketamina.

Peri je otvoreno govorio o svojoj borbi sa zloupotrebom droga, kao i o lečenju u raznim ustanovama. Glumac je pred smrt svoj život ogolio u svojim memoarima, koji su objavljeni širom sveta.

U objavama na društvenim mrežama, kolege glumci su se prisećali Metjuovog smisla za humor i sposobnosti da nasmeje ljude. Dženifer Aniston je istakla da je Peri uvek voleo da zasmejava ljude i da mu je to bila najveća radost u životu. Lisa Kudrou se zahvalila Periju što je dolazio na snimanja i kada mu nije bilo dobro, dok je Dejvid Švimer podsetio da je Metju na snimanju "Prijatelja" uspeo da od šest stranaca napravi jednu porodicu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading