UMRO POZNATI VODITELJ! Iznenadna smrt u 32. godini zavijena VELOM MISTERIJE!

Autor:

Zabava

07.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege i prijatelji se oproštaju, niko ne zna šta mu se desilo!

UMRO POZNATI VODITELJ! Iznenadna smrt u 32. godini zavijena VELOM MISTERIJE!

Foto: instagram

Škotski voditelj Nik Šeridan, poznat kao Bi-Bi-Si prezenter, preminuo je u 32. godini u Glazgovu u jutarnjim časovima, a tragične vesti koje je saopštila poznata televizija šokirale su njegove kolege i prijatelje, kao i porodicu. Iznenadni uzrok smrti još uvek nije saopšten, ostavljajući javnost u neizvesnosti i tuzi.

Brojne kolege, među kojima i šef vesti Bi-Bi-Sija u Škotskoj, Geri Smit, izrazili su svoje duboko žaljenje i šok zbog Šeridanove smrti. Smit je istakao da je Nik bio izuzetno talentovan novinar, voditelj i pisac, te da je bio neko ko je svojim radom osvetljavao živote svima oko sebe. Njegova smrt ostavila je prazninu među kolegama i prijateljima, ostavljajući ih da se prisećaju Nikovog doprinosa novinarstvu.

- Užasnuti smo što smo čuli vest da je naš kolega i prijatelj Nik Šeridan umro. Nik je bio divan kolega. Bio je izuzetno talentovan novinar, voditelj i pisac - i jedan od onih retkih ljudi koji osvetljavaju živote svima oko sebe - istakao je kolega pokojnog voditelja.

Rođen u Veksordu u Irskoj, Nik ima više od decenije iskustva rada u emitovanju medija. Diplomirao je novinarstvo na Univerzitetu u Dablinu 2010. godine. Nakon toga, radio je kao voditelj i novinar na nacionalnoj televiziji Irske, "RTÉ News", tokom tri godine. Po preseljenju u Glazgov, pridružio se timu "STV News" pre nego što je prešao na BBC.

Tokom impresivne karijere, Nik je napisao tri knjige: "Breaking News: Kako prepoznati šta je stvarno, a šta smeće', "Slučaj bežave glave" i "Slučaj fantomske riznice".

Najskorije je bio dopisnik za pitanja potrošača na "BBC News" u Škotskoj i voditelj emisije pregleda vesti "Sedam dana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading