OTKRIVEN JEZIV UZROK SMRTI POZNATOG GLUMCA: Zvezda čuvene serije umrla u najgorim mukama!

Autor:

Zabava

24.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda čuvene serije umrla u najgorim mukama!

OTKRIVEN JEZIV UZROK SMRTI POZNATOG GLUMCA: Zvezda čuvene serije umrla u najgorim mukama!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@EntertainmentTonight

Glumac Dejvid Gejl nedavno je u 59. godini života, a kako je sada potvrdila njegova majka, kao uzrok smrti navode se moždane i srčane komplikacije nakon predoziranja psihoaktivnim supstancama.

Naime, kako dalje prenose američki mediji, uzorci Gejlove krvi su pokazali prisustvo amfetamina, kokaina, etanola i fentanila. Medicinsko osoblje je bezuspešno pokušavalo da ga reanimira, nakon čega je bio priključen na aparate za održavanje života sve do 16. januara, kada je poznati glumac proglašen mrtvim.

Njegova majka izrazila je duboku tugu zbog saznanja da je njen sin preminuo na ovako tragičan način. Inicijalno, porodica je verovala da je uzrok smrti bio srčani zastoj, što je dodatno pogoršalo emotivnu bol koju su osećali.

- Srce mi se slama sad kad znam da je moj sin umro na ovakav način - rekla je njegova majka nakon što je saznala tragične vesti.

Podsećanja radi, Dejvid Gejl je bio jedan od omiljenih glumaca, posebno poznat po ulozi u seriji "Opšta bolnica", ali i po nastupu u čuvenom TV hitu iz devedesetih "Beverli Hils", gde je tumačio ulogu verenika Brende Volš, koju je igrala njegova koleginica Šenon Doerti. 

Njegov dugogodišnji prijatelj, Piter Ferijero, koji je domaćin podkasta posvećenog ovoj kultnoj seriji, potvrdio je tužnu vest. U znak počasti, Ferijero je odlučio da podeli nekoliko klipova iz vremena kada je glumac bio aktivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading