DŽEJ LO ŽRTVA NASILJA! Pevačica OTVORILA DUŠU i šokirala priznanjem: "Dotakla sam dno!"

Autor:

Zabava

28.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iskreno progovorila o bivšim vezama.

DŽEJ LO ŽRTVA NASILJA! Pevačica OTVORILA DUŠU i šokirala priznanjem: "Dotakla sam dno!"

Foto: pritnscreen/onTheJlo.com

Pop zvezda Dženifer Lopez izašla je u javnost sa potresnim detaljima o svojoj prošlosti. Mada na sceni deluje kao neuništivi vulkan, snažna i jaka žena, Džej Lo je otkrila da je u privatnom životu bila izložena nasilju i da je zbog toga išla na psihoterapiju.

Deo svoje nesrećne ljubavne prošlosti podelila je sa svojim fanovima i priznala da je bila u nasilnim vezama, te da je dotakla dno pre nego što je izašla iz njih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Postojali su ljudi u mom životu koji bi mi rekli da me vole, a onda radili stvari koje nisu u skladu sa ljubavlju. Moraš da dotakneš dno, da shvatiš da je situacija tako bolna i loša da konačno kažeš - neću više ovako - rekla je Džej Lo, koja je sada ponovo u srećnom braku sa glumcem Benom Aflekom.

Da treba da stavi tačku na toksične veze shvatila je nakon seanse kod psihoterapeuta, koji joj je pomogao da otvori oči i sagleda svoju situaciju. Prelomna tačka bile je, kaže, kad ju je psihoterapeut pitao kako bi se postavila da je u takvoj vezi njena kćerka.

- Bilo je tako jasno! Rekla bih joj da je*eno beži i ne osvrće se, ali za mene, to je bilo vrlo nejasno i komplikovano - ispričala je pevačica, prenose mediji.

Republika

Foto: youtube.com/E channel

 

Dženifer nije imenovala ko je bio nasilan prema njoj, ali jeste otkrila neke detalje.

- Nikada nisam bila u vezi u kojoj me je neko prebio, hvala Bogu. Ali sam definitivno bila bacana naokolo i događale su mi se druge grozne stvari. Grube. Bez poštovanja - rekla je ona.

Dženifer je bila udata za Ohanija Nou i Krisa Džada, a potom za Marka Entonija s kojim je dobila blizance Maksa i Emi, koji danas imaju 16 godina. Zna se da je u emotivnim vezama bila i sa Didijem, Aleksom Rodrigezom i Kasperom Smartom, ali nije otkrila ko je bio nasilan prema njoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading