DŽEJ LO SNIMILA FILM O SEBI: Pevačica ogolila INTIMU, trejler izazvao LAVINU komentara!

Autor:

Zabava

22.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told" posvetila je svom suprugu Benu Afleku.

DŽEJ LO SNIMILA FILM O SEBI: Pevačica ogolila INTIMU, trejler izazvao LAVINU komentara!

Foto: Tanjug/AP

Svetska muzička i glumačka zvezda Dženifer Lopez odlučila je da svojoj publici ispriča "najveću ljubavnu priču nikad ispričanu", te je snimila dokumentarni film pod nazivom "The Greatest Love Story Never Told" koji je posvetila svom suprugu Benu Afleku.

Film o životu Džej Lo bez zadrške zadire u najintimnije detalje o životu velike zvezde i prikazuje mnoge privatne snimke iz njenog doma. Na taj način publika će moći da dozna ranjive trenutke iz intenzivnog života pevačice.

Trejler je izazvao brojne komentare gledalaca, a neki od njih su istakli da im se veoma dopao njen najnoviji film koji je posvetila svom suprugu Benu Afleku.

 

 

- "Ona je takva inspiracija“, "Nedavno sam gledao film i jedva čekam da vidim dokumentarac“, "Gledajući film i slušajući njen novi album, shvatam dokle je stigla i kakav je umetnik . Ona je prelepa duša“, "J.Lo ona nikada ne razočara, njena sposobnost da inspiriše ljude poput mene je neverovatna“, "Kakva jaka žena, skidam joj kapu“ - samo su neki od komentara od oduševljenih fanova.

U filmu su prikazani iskreni trenuci kod kuće. Film je ranjivi portret ikone koja je sve stavila na kocku i otkrila novopronađenu odlučnost u samoprihvatanju i ljubavi. Takođe, film prikazuje i intervjue sa njenim najbližim krugom porodice i prijatelja.

U opisu dokumentarca se navodi da ovaj film prati Dženifer Lopez kako se trudi oko svog najtežeg projekta. Zvezda samostalno producira novi album i film, u kojem igra i peva, a koji opisuje put njene karijere od 20 godina. Intiman i osnažujući, dokumentarac pruža pristup Dženiferinim najličnijim trenucima dok naporno radi na povratku svog narativa kroz stvaranje filma "This Is Me...Now: A Love Story".

Film će biti prikazan 27. februara na Prime Video.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading