BRITNI SPIRS SE LJUBILA SA MUŽEM DŽEJ LO: Kraljica skandala ponovo napravila HAOS u Holivudu! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok objavom zapalila društvene mreže!

BRITNI SPIRS SE LJUBILA SA MUŽEM DŽEJ LO: Kraljica skandala ponovo napravila HAOS u Holivudu! (FOTO)

Foto: Profimedia

U iznenađujućoj Instagram objavi, Britni Spirs je podelila staru fotografiju sa glumcem Benom Aflekom i dobitnicom Gremija, pesnikinjom Dajen Voren. Objava, koja je kasnije obrisana, izazvala je spekulacije i podigla obrve jer je Britni nagovestila prošli romantični susret sa Aflekom, izjavivši:

- Super slika mene, Bena Afleka i Diane Voren od pre mnogo godina! On je tako neverovatan glumac. Jesam li zaboravila da pomenem da smo se te večeri poljubili... Iskreno, zaboravila sam... To je divlje! Kad bih mogla da vam ispričam priču koja se desila pre toga! Bože moj, ja sam prava tračara! Psst, zaboravila sam.

Fotografija potiče iz leta 1999. godine, u vreme kada je Ben Aflek navodno bio u vezi sa glumicom Gvinet Paltrou, dok je Britni Spirs možda bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom, sa kojim je započela vezu iste godine. Otkriće je iznenadilo mnoge fanove, posebno imajući u vidu da je slika isplivala tokom Aflekovog odnosa sa Dženifer Lopez, što je dovelo do brojnih spekulacija i reakcija na društvenim medijima.

 

 


Fanovi su se obratili društvenim medijima izražavajući svoje iznenađenje i zabavu zbog Britninog otkrića, pri čemu su neki sugerisali da je objava možda uzdrmala Dženifer Lopez, Aflekovu sadašnju partnerku. Komentari su varirali od šaljivih doskočica do ozbiljnijih zabrinutosti, pri čemu je jedan korisnik našalio: "J.Lo će ugušiti Britni Spirs nakon tog otkrića o poljupcu sa Benom Aflekom!" U međuvremenu, drugi su izrazili saosećanje prema Lopez, izjavljujući:

 

 

- Lično ne bih voleo da vidim drugu ženu koja tvrdi da je imala aferu sa mojim mužem na mom vremenskom traci.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Usred sve te pomame, jedan korisnik društvenih medija se osvrnuo na prošlost, priznajući prethodnu reputaciju Bena Afleka i izražavajući nadu u uspeh njegovog obnovljenog odnosa sa Dženifer Lopez.

- Sve što znam je da je J.Lo prelepa, a Ben je verovatno provodio vreme sa svakom slatkom glumicom i pop zvezdom, sudeći po ovome. Nadam se da je "Bennifer 2.0" dobro - primetio je korisnik.

Republika

Foto: youtube.com/E channel

Dženifer Lopez i Ben Aflek

U ovom vrtlogu otkrića i reakcija, Britnin Instagram post definitivno je uzbunio javnost, nudeći zanimljiv uvid u isprepletenu mrežu slavnih veza i trajnu fascinaciju holivudskim romansama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading