ZAVRŠEN HLADNI HOLIVUDSKI RAT: Palo pomirenje poznatih pevačica, ove slike danas su SRUŠILE INTERNET! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keti Peri oduševila fanove dolaskom na koncert Tejlor Svift!

ZAVRŠEN HLADNI HOLIVUDSKI RAT: Palo pomirenje poznatih pevačica, ove slike danas su SRUŠILE INTERNET! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dugotrajna svađa između Keti Peri i Tejlor Svift zvanično je okončana, pošto je Keti Peri nedavno objavila selfi sa Tejlor Svit na svom Instagramu. Ovo predstavlja značajno pomirenje između ove dve pop kraljice, nakon turbulentnog odnosa koji je počeo pre više od decenije.

Neprijateljstvo između Keti Peri i Tejlor Svit započelo je pre deset godina, uprkos periodu bliskog prijateljstva između njih. Javna je postala svesna njihovog razdora 2014. godine kada je Svit objavila pesmu "Bad Blood", zajedno sa muzičkim spotom koji aludira na bivšu prijateljicu koja ju je izdala. Svit je takođe spomenula u intervjuima da je "poznata pevačica" pokušala da sabotira njen turneju i otme njene plesače, što je dovelo do spekulacija o identitetu ove protivnice. Peri je, kao odgovor, nazvala Svit "vukom u ovčijoj koži", a mediji su nazvali njihovu svađu "hladni rat pop kulture".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Tenizije su dosegle vrhunac kada je Peri napravila značajnu promenu u svom životnom stilu kako bi se izborila sa neumornom pažnjom medija. Usvojila je naviku da nosi isti trenerku svaki put kada bi napuštala kuću, čime su paparaci fotografije postale suštinski identične i time beskorisne za tabloide. Ovaj pristup ne samo da je odbijao neželjenu pažnju već ju je takođe približio pevačici Siji, koja je koristila sličnu strategiju da se zaštiti od prevelikog javnog nadzora. Perino izbegavanje online komentara i distanciranje od društvenih medija dodatno su je štitili od negativnosti, uz Siju koja je igrala podržavajuću ulogu u ovom nastojanju.

Republika

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Nedavni javni prikaz zajedništva između Peri i Svit, zabeležen u selfiju na Svitovom koncertu u Sidneju, označava značajnu promenu u njihovom odnosu. Fanovi i komentatori su izrazili uzbuđenje zbog mogućnosti saradnje između ove dve umetnice, naglašavajući uticaj njihovog pomirenja na muzičku industriju i njihove odgovarajuće fan baze.

Zaključno, okončanje svađe između Keti Peri i Tejlor Svit označava značajan trenutak u pop kulturi, ističući moć opraštanja i evoluciju ličnih odnosa pred javnim očima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading