SLAVNI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV! Otkrivene sve tajne njegove burne prošlosti i tragičnog kraja!

Autor:

Zabava

23.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost je potresla vest o smrti slavnog glumca.

SLAVNI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV! Otkrivene sve tajne njegove burne prošlosti i tragičnog kraja!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Nedavno je javnost potresla vest o smrti glumca Džona Savidenta, najpoznatijeg po ulozi u "Coronation Street". Preminuo je u 86. godini, ostavljajući iza sebe porodicu i obožavaoce koji su ga voleli i cenili.

Njegov agent je izjavio: "Tužni smo što moramo podeliti s vama da je glumac Džon Savident preminuo u sredu, 21. februara. Bio je voljeni suprug i otac dvoje dece. Nedostajaće svima koji su ga poznavali."

Jedna od karakteristika života ovog talentovanog glumca bila je njegova burna ljubavna prošlost, obuhvatajući tri braka i nekoliko neuspelih ponuda. Ova činjenica baca svetlo na njegovu privatnu stranu i otkriva da je iza svetla reflektora imao svoje turbulencije.

Džon Savident će zauvek ostati upamćen po svojoj ulozi u popularnoj ITV sapunici "Coronation Street", gde je glasom "pozajmio" liku Freda Eliota. Takođe, ostavio je traga i na velikom platnu, osvojivši srca publike i kritike. Njegova malena uloga u klasiku Stenlija Kjubrika "Paklena pomorandža" iz 1971. godine, gde je tumačio lik zaverenika Dolina, takođe je deo njegovog nasleđa.

Pored uspeha na sceni, Džon Savident je prošao kroz buran period u svom ličnom životu. Incident u gej baru 2000. godine, kada je napadnut nožem, ostavio je dubok trag na njega. Ovaj događaj je pokazao javnosti drugu stranu života poznate ličnosti, podsećajući nas da svi imamo svoje ranjive tačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading