Autorka serije "Seks i grad" otrkila KO JE PRAVA KERI BREDŠO, a ko SAMANTA!

Autor:

Zabava

20.02.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Kendas Bušnel otkrila šta je poslužilo kao inspiracija za kultnu seriju.

Autorka serije "Seks i grad" otrkila KO JE PRAVA KERI BREDŠO, a ko SAMANTA!

Foto: shutterstock

Autorka knjige, a zatim i serije i filma "Seks i grad", Kendas Bušnel, predstavila je svoju pozorišnu predstavu u Italiji i otkrila da je priča o Keri Bredšo zapravo njena lična.

Bušnel je otkrila da je ona zapravo Keri Bredšo, koju je u seriji dočarala Sara Džesika Parker.

Ono što je 1996. napisala u knjizi, 1998. postalo je serija koja je doživela neverovatno veliki uspeh u svetu i koja je i danas jedna od najpoznatijih. Kendis Bušnel je svoje delo prenela i na pozorišne daske, te prvi put u ulozi sebe same, odnosno Keri, autorka na komičan način prepričava dešavanja iz serije Seks i grad.

Da li je Keri ja ili sam ja Keri je nešto što vam otkrivam u mojoj pozorišnoj predstavi "Istinite priče o seksu, uspehu i Seksu i gradu". To je originalna priča o tome kako sam ja napravila "Seks i grad", koliko sam naporno radila na tome da stignem gde sam sada i zašto sam izmislila Keri Bredšo i šta mi se nakon toga dogodilo - rekla je autorka uoči premijere u Milanu, prenosi RTS.

Kako je istakla, mnoge stvari koje su prikazane u seriji dogodile su joj se u privatnom životu.

 

 

- Neke možda bolje, neke još gore i mnoge od tih situacija imaju veze sa muškarcima sa kojima se Keri viđala, tako da publika može da se pita da li sam se ja zaista viđala sa senatorom ili ne, da li sam srela Metjua Mekonahija, a otkrivam i pravu istinu o Zverki - navela je spisateljica.

Kendis priča o tome kako se tokom devedesetih godina u Njujorku izlazilo na šest do čak deset mesta za samo jedno veče, po cenu da se ostane i samo pola sata, jer tada nije bilo društvenih mreža i svi su izlazili.

Sa sobom je uvek nosila jednu malu svesku u koju je zapisivala sve šta se dešava, način na koji su se tada oblačili, kakve karakteristike su posedovale osobe koje je sretala, o čemu su razgovarali, mesta na koja su izlazili, a te sveske čuva i dan danas.

Republika

Foto: printscreen

 

Kada sam došla u Njujork nisam imala prebijene pare u džepu i to je bila velika borba. Inače je uvek velika borba za sve koji odu da žive u taj grad - istakla je "prava Keri", pa se osvrnula i na Samantu.

Imam veliki broj drugarica i najveći broj njih liče na Samantu. Na primer u mojoj rubrici i u knjizi je dosta likova, ali sam imala moju Šarlot, Mirandu i Samantu i zaista sam dugo vremena pisala o njima čak i pre "Seksa i grada". Samo su imale druga imena. Na primer, Samantu sam nazvala Dženifer ili možda Elen - rekla je ona za RTS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading