PEVAČICI NESTAO SIN? Legendarna Šer zabrinuta za njegovo ZDRAVLJE - plaši se da će sav novac potrošiti na DROGU!

Autor:

Zabava

06.01.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna pevačica zabrinuta za stanje svog sina!

PEVAČICI NESTAO SIN? Legendarna Šer zabrinuta za njegovo ZDRAVLJE - plaši se da će sav novac potrošiti na DROGU!

Foto: Credit: ALAIN ROLLAND / MAXIMA PROD / Bestimage / Profimedia

Legendarna pevačica Šer izrazila je sumnju da je njen sin Elajdža Blu Olman nestao i plaši se da će sav nova koji ima potrošiti na narkotike. Krajem 2023. godine podnela je zahtev za starateljstvo nad njim. Elajdža ima 47 godina.

Šer se oglasila, rekavši da je on odjednom nestao i da zahteva da se hitno imenuje za njegovog privremenog staratelja.

Republika

Foto: Credit: ALAIN ROLLAND / MAXIMA PROD / Bestimage / Profimedia

Elajdža i Šer

U sudskim dokumentima podnetim u četvrtak, Šer je detaljno opisala izazove sa kojima se njen sin suočava i potencijalne rizike povezane sa njegovom trenutnom situacijom. Šer je istakla značajan uticaj njegovih mentalnih problema na njegovu sposobnost upravljanja finansijskim resursima. Upozorila je na potencijalno brzo iscrpljivanje njegovih sredstava, pripisujući to zloupotrebi supstanci i njenim posledicama. Pevačica je naglasila ozbiljnost njegovog mentalnog stanja, ističući potencijalnu pretnju koju predstavlja po njegov život.

Pored finansijskih briga, Šer je takođe izrazila zabrinutost zbog mogućnosti da supruga njenog sina, Mari-Anđela King, sprečava da preuzme starateljstvo. Pevačicine strahove je pratio odgovor njene snajke, koja je izrazila svoje nezadovoljstvo idejom da Šer preuzme starateljstvo. King je tvrdila da je sposobna da se brine o svom suprugu i donosi zdrave medicinske i finansijske odluke u njegovo ime, uprkos izazovima u njihovom braku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading