SMUVAO SKORO TRI DECENIJE MLAĐU KOLEGINICU! Slavni glumac se NE ZAUSTAVLJA, uhvaćen na plaži sa ATRAKTIVNOM brinetom!

Autor:

Zabava

12.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre Natalu Kelej bio u vezi sa ukrajinskom glumicom Olgom Korotkovom.

SMUVAO SKORO TRI DECENIJE MLAĐU KOLEGINICU! Slavni glumac se NE ZAUSTAVLJA, uhvaćen na plaži sa ATRAKTIVNOM brinetom!

Foto: Profimedia

šon pen

Holivudski glumac Šon Pen (63) ponovo je dospeo u centar pažnje, nakon što je uhvaćen na plaži sa 24 godine mlađom glumicom Natali Kelej (39). Koliko je slab na mlađe lepotice govori i činjenica da je pre Natali, bio u vezi sa ukrajinskom glumicom Olgom Korotkovom, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

Republika

Foto: Profimedia

Šon Pen i Natali Kelej

Naime, Šon Pen je oduvek važio za ženskaroša, a javnosti je njegov ljubavni život oduvek bio zanimljiv, dok su njegovi ljubavni izbori uvek privlačili veliku pažnju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šon Pen bio i sa Madonom u vezi

Inače, popularni glumac je kroz svoj privatni život prošao kroz nekoliko turbulentnih brakova. Najpoznatija veza bila je sa pop pevačicom Madonom, koja je okončana nakon nekoliko skandala i optužbi za fizičko maltretiranje. Nakon toga, usledila je veza sa glumicom Robin Rajt, sa kojom je imao burne godine, obeležene svađama i problemima sa alkoholom. Nakon razvoda od Robin, Pen se oženio australijskom glumicom Lejlom Džordž, ali ni ta veza nije opstala.

Republika

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia, (Ashlee Rezin Garcia/Chicago Sun-Times via AP

Šon Pen

Ovaj holivudski glumac definitivno privlači pažnju gde god da se pojavi, a njegovi ljubavni izbori i veze uvek su bili pod lupom javnosti.

Podsećamo da je Šon Pen nedavno pričao o smrti čuvenog kolege Metjua Perija koji je umro 28. oktobra u Los Anđelesu. U emisiji "Piers Morgan Uncensored" voditelja Pirsa Morgana opisao je njihov nedavni susret i otkrio je na čemu mu je zahvalan.

- Kakav talentovani tip. Ne mogu da tvrdim da sam ga dobro poznavao, ali veoma mi se dopadao. Video sam ga nedavno, obojica smo čekali let sa aerdroma u Los Anđelesu, pohvalio sam ga zbog onoga što znam o njegovoj knjizi. Nisam čitao knjigu, video sam nekoliko njegovih intervjua, govorio je o tome, suočio se sa time, bio je vrlo inteligentan i hrabar u vezi s tim i velikodušno je delio svoje iskustvo ljudima kako bi im pomogao - rekao je Šon Pen o slavnom Metjuu Periju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading