RASTAO SE POZNATI PAR: Pevačica objavila da je ponovo SLOBODNA!

Autor:

Zabava

12.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karbi Bi putem društvenim mreža otkrila da više nije sa reperom!

RASTAO SE POZNATI PAR: Pevačica objavila da je ponovo SLOBODNA!

Foto: Profimedia

Kardi Bi je nedavno potvrdila da je sama, nakon što su kružile glasine o njenom rastanku sa Ofsetom. U jednom "lajvu" na Instagramu, obratila se svojoj publici i iznela svoje emocije i razmišljanja o trenutnoj situaciji. Istakla je da je već neko vreme sama, ali da je bila uplašena kako da to saopšti svetu. Ipak, odlučila se da preseče i javno obavesti svoje fanove o svojoj trenutnoj emotivnoj situaciji.

Osim što je potvrdila svoj singl status, Kardi Bi je izrazila i svoju radost zbog predstojećih noviteta u svom životu. Izrazila je želju da sveža uđe u narednu godinu i otvoreno je izrazila svoju radoznalost i priželjkivanje novog početka.

- Sama sam već neko vreme. Ali, plašila sam se. Odnosno nisam znala kako to da saopštim svetu. I evo znaka (da treba to da obavim). Prošli put kad sam se uključila „lajv" htela sam da vam kažem, samo pošto nisam znala kako, predomislila sam se. Evo, sada... Već neko vreme je tako - pričala je u uključenju koje je preneo „Pop Crave".

Potom, istakla je kako se raduje novitetima u životu.

Republika

Foto: Instagram.com

Kardi Bi
 

- Želim da sveža uđem u 2024. godinu, otvorena za nove stvari. Ne znam... Radoznala sam. Priželjkujem novi početak. I baš se radujem - kazala je ona.

Podsetimo se da su Kardi Bi i Ofset tajno sklopili brak 2017. godine, a nakon rođenja ćerke Kalčer 2018. godine, par je već jednom bio u procesu razvoda. Međutim, nakon toga su "počeli da rade na svom odnosu sa namerom da ga poprave". Ipak, 2020. godine su podneli zahtev za razvod, nakon turbulentnog perioda u njihovoj vezi. Pored ćerke, par je dobio i sina Vejva.

Očigledno je da je sada došlo vreme za novi početak za Kardi Bi, a javnost će sa nestrpljenjem pratiti njen dalji emotivni put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading