NEMAM VREMENA DA BUDEM TRUDNA: Starleta priznala zbog čega se odlučila da joj dete rodi surogat majka!

Autor:

Zabava

08.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton progovorila je o detaljima iz svog privatnog života!

NEMAM VREMENA DA BUDEM TRUDNA: Starleta priznala zbog čega se odlučila da joj dete rodi surogat majka!

Foto: printscreen

Jedan od glavnih razloga zašto je Paris Hilton odlučila da angažuje surogat-majku za rođenje svoje dvoje dece bila je trauma koju je proživela tokom tinejdžerskih godina. Tokom opširnog intervjua s Romperom, slavna bogatašica je objasnila da još uvek ima posttraumatski stresni poremećaj zbog onoga što je prošla u školi Provo Canyon u Juti za problematične mlade. Hilton je istakla da je osećala da bi njena visoka anksioznost bila štetna kako za nju tako i za bebu, te je zbog toga odlučila da se obrati surogat-majci.

Paris Hilton je otkrila da je bila fizički, seksualno i emocionalno zlostavljana tokom boravka u školi Provo Canyon u Juti. Ona je iznela tvrdnje da je deo zlostavljanja uključivao ginekološke preglede bez pristanka na koje je morala da ide protiv svoje volje. Nakon što je škola negirala ove tvrdnje, instituciju je kasnije kupila druga kompanija koja nije želela da komentariše prethodna iskustva polaznika.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Paris Hilton

Pored traume iz prošlosti, Paris Hilton je takođe govorila o svojem strahu od trudnoće, izražavajući strah od medicinskih procedura i izazova koji dolaze sa trudnoćom. Takođe je istakla da je njen radni raspored bio toliko zgusnut da joj je bilo teško da pronađe pravo vreme za trudnoću, te da je zbog toga osećala da nije sposobna da se posveti porodici.

- Moj raspored je van kontrole. Dani su mi često isplanirani godinu dana unapred. Nikad ne bi bilo pravo vreme da to uradim jer bukvalno nemam vremena - pojasnila je. 

Iako je Paris Hilton postala majka u tajnosti tokom ove godine, ona je i dalje aktivna u poslovnim poduhvatima kao zaštitno lice hotela Hilton, osnivačica medijske kuće 11:11, voditelj podkasta "I am Paris", vlasnica linije kuhinjskog posuđa, di-džej i pop zvezda u usponu. Hilton je istakla da je, i pored brojnih obaveza, spremna da uspori kako bi se posvetila svojoj porodici, te da čak razmišlja o mogućnosti proširenja porodice u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading