PARIS HILTON OBELODANILA SREĆNE VESTI: Posle sina stigla i naslednica, odabrala POSEBNO IME!

Autor:

Zabava

24.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ostala u šoku zbog iznenadnih vesti!

PARIS HILTON OBELODANILA SREĆNE VESTI: Posle sina stigla i naslednica, odabrala POSEBNO IME!

Foto: PrintscreenJutjub

Paris Hilton na Dan zahvalnosti priredila je veliko iznenađenje svojim fanovima, rekavši da je ona ove godine "zahvalna" za svoju ćerku London. Ovo je njeno drugo dete sa suprugom Karterom Reumom, a par je prvo dobio u januaru, sina Feniksa preko surogat majke.

Paris je objavila video snimak, na kojem se vidi roze odeća za bebe sa imenom London, čime je otkrila pol.

Zahvalna za moju devojčicu - napisala je naslednica u opisu fotke i dodala da su to neprocenjivi trenuci i da je porodica sve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Dok je vest o dolasku njenog drugog deteta bila prilično iznenađenje, samo ime nije. Hiltonova je u epizodi ćaskanja uživo u svom podkastu 1. marta izjavila da je odabrala ime London ako ikada bude imala ćerku još pre više od 10 godina.

- Zaista sam uzbuđena što će Feniks jednog dana imati bebu sestru — po imenu London. To je moj omiljeni grad i oduvek sam želela da svoju ćerku nazovem London. Zapravo sam izabrala to ime odavno, verovatno ima više od 10 godina. Uvek sam želela London. Volim to ime za svoju ćerku -  rekla je tada, navodi Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading