STANJE MU SE POGORŠALO, VREME "ISTIČE!" Porodica Brusa Vilisa na okupu, upijaju svaki trenutak sa njim!

Autor:

Zabava

07.12.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvori bliski porodici otkrivaju da je Brus imao više loših dana nego dobrih, ali da je njegova porodica uvek uz njega

STANJE MU SE POGORŠALO, VREME "ISTIČE!" Porodica Brusa Vilisa na okupu, upijaju svaki trenutak sa njim!

Foto: PrintscreenJutjub

Brus Vilis

Legendarni glumac Brus Vilis, čuven po ulogama u brojnim akcionim filmovima, vodi hrabru bitku sa demencijom, bolešću koja ga je zadesila pre skoro godinu dana. Iako je prvobitno dijagnostikovan sa afazijom, ređi oblik demencije je kasnije utvrđen. Ova vest je potresla njegovu porodicu, ali oni su mu pružili neizmernu podršku u ovim teškim trenucima.

Brus Vilis nije sam u ovoj borbi, već ima uz sebe svoju suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur, kao i petoro dece. Njegova porodica je uvek uz njega, pružajući mu ljubav i podršku. Iako je njegovo stanje neizvesno, porodica se trudi da iskoristi svaki trenutak proveden sa njim. Njegova ćerka Rumer posebno želi da njen sin Luet upozna svog dedu i da izgradi posebnu vezu sa njim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Izvori bliski porodici otkrivaju da je Brus imao više loših dana nego dobrih, ali da je njegova porodica uvek uz njega. Njegovo stanje se pogoršalo, ali porodica se trudi da svaki praznik provedu zajedno, kako bi uživali u dragocenom vremenu provedenom zajedno.

"Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto" - rekao je izvor za "Us Weekly" i dodao

-  "Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu. Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu Vilisu, pa upijaju svaki trenutak s njim" - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading