SLAVNA GLUMICA OTEKLA, CELO OKO JOJ JE MODRO: Zadobila strašnu povredu, slike uznemirile javnost!

Autor:

Zabava

03.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećete verovati na koji način je glumica zadobila strašnu modricu!

SLAVNA GLUMICA OTEKLA, CELO OKO JOJ JE MODRO: Zadobila strašnu povredu, slike uznemirile javnost!

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Glumica Mišel Fajfer izazvala je zabrinutost među svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavivši niz fotografija na kojima se vidi ogromna masnica na njenom oku. Fajfer je otkrila da je povredu zaradila igrajući piklbol, a u opisu fotografija upozorila je svoje pratioce da budu oprezni prilikom igranja ovog sporta. Na jednoj od fotografija glumica drži led kako bi ublažila otok, dok se na ostalim vidi modro i otečeno oko.

Republika

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Mišel Fajfer

Nakon objavljivanja fotografija, ispod istih su se odmah nizali komentari zabrinutih pratioca, ali i podrške kolega iz sveta zabave. Džulijen Mur je izrazila svoje mišljenje da upravo zbog mogućih nezgoda poput ove ne igra piklbol, dok je Selma Bler poželela Mišel brz oporavak. Zanimljivo je da je glumica nastavila da igra ovaj sport čak i sa povredom, što je otkrila Mišelina sestra u komentarima.

Republika

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Mišel Fajfer

Inače, piklbol je vrsta mini-tenisa sa malim drvenim reketima i lopticom malo većih gabarita i drugačijeg materijala nego ona koja se koristi u tenisu. Ovaj sport izaziva veliku pažnju ljubitelja rekreativnog sporta, ali i povremene povrede, kao što je slučaj sa Mišel Fajfer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading