ISPLIVALA VRUĆA FOTKA PEVAČEVE SUPRUGE: Pozirala u čipkanom donjem vešu, duštvene mreže GORE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinula se manekenka, komentari se nižu kao ludi!

ISPLIVALA VRUĆA FOTKA PEVAČEVE SUPRUGE: Pozirala u čipkanom donjem vešu, duštvene mreže GORE! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Hejli Biber

Popularna influenserka Hejli Biber (27) obradovala je svoje fanove nizom provokativnih fotografija koje je nedavno objavila na svom Instagram profilu. Na jednoj od fotografija, Hejli je pozirala u belom brushalteru i tangama ispred ogledala, dok je u ruci držala prozirnu šoljicu kafe. Ošišana smeđa frizura dodatno je naglasila njen osvežavajući izgled, dok je garderoba u pozadini doprinela celokupnom estetskom doživljaju.

Osim toga, Hejli je svoje pratioce počastila i fotografijama na kojima pozira u zelenom trikou, noseći grejače dok se nalazi u baletnom studiju. Ova neobična kombinacija očigledno je privukla pažnju fanova, a komentari poput:

- „Moja brada je na podu!“, „Prekrasna žena“ i „Treća fotografija gori“ - glasili su od njekih, koji su samo potvrdili oduševljenje koje je izazvala ovim fotografijama.

Republika

Foto: Instagram.com

Hejli Biber Instagram

Podsećamo, Hejli je ćerka glumca Stefena Boldvina i grafičke dizajnerke Kini Deodato Boldvin. Sa poznatim pevačem Džastinom Biberom, Hejli je u vezi od decembra 2015. godine, a iako su se razišli u januaru 2016, njihova ljubavna priča dobila je nastavak u junu 2018. kada su se ponovo okupili. Samo mesec dana kasnije, par se verio, a u novembru iste godine su i stupili u brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

03.12.2023 22:25

Nije Stefano nego Alek a majka je Kim Besindzer,glumica.