PEVAČICA DOŽIVELA INFARKT PRED KAMERAMA: Lekarima godinama nije jasno šta se taj dan desilo sa njom!

Autor:

Zabava

03.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters usred emisije doživela je srčani udar, a uzor i dalje nije poznat.

PEVAČICA DOŽIVELA INFARKT PRED KAMERAMA: Lekarima godinama nije jasno šta se taj dan desilo sa njom!

Foto: ATA Images

Pevačica Ivana Peters doživela je srčani udar usred jedne televizijske emisije, kada joj još uvek nije bilo ni 40 godina. Ivana je opisala trenutak kada je osetila jak bol i onesvestila se usred emisije, izazivajući haos na snimanju.

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je Ivana.

Pre ovog događaja, Ivana je bila zagovornik veganske ishrane i zdravog načina života. Međutim, kako je sama istakla, nedostatak daha i umaranje čak i prilikom svakodnevnih aktivnosti nisu bili dovoljan razlog da shvati da nešto nije u redu. Infarkt je bio opomena za ceo njen život.

Republika

Foto: ATA Images

Ivana Peters

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije "Ko je kod Koje" nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading