PRIJIN BIVŠI PLAKAO DANIMA! Otvorio dušu: Rekli su mi da to ne radim, ali ne može to tako!

Autor:

Zabava

02.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica otvorio dušu o najlepšem iskustvu!

PRIJIN BIVŠI PLAKAO DANIMA! Otvorio dušu: Rekli su mi da to ne radim, ali ne može to tako!

Foto: instagram.com

Ljuba Perućica

Popularni pevač Ljuba Perućica, bivši dečko Aleksandre Prijović, priznao je u emisiji "Zvezde Granda Specijal" koliko je emotivno doživeo dolazak naslednika Alekseja na svet. Pevač je otkrio i da je lio suze danima, što je iznenadilo mnoge.

- Plakao sam od momenta rođenja pa narednih dobrih 3-4 dana non stop. Taj dan kada se on rodio preplakao sam i dan i noć, čak i kada sam nakon slavlja došao kući – otkrio je Ljuba koliko je emotivno doživeo dolazak sina na svet.

Republika

Foto: E-Stock_Caslav_Vukojicic

Katarina i Ljuba Perućica

On je bio jedan od roditelja koji su želeli da prisustvuju porođaju i ponosan je na tu činjenicu što je bio uz suprugu Katarinu.

- Svim muškarcima bih poželeo to iskustvo, naravno ako imate stomak da ne biste pali u nesvest. Ja nisam pao u nesvest. Mi smo prvo probali prirodno, ali jednostavno nije išlo tim tempom kojim ide, i onda smo išli na carski, ali epidural nije najbolje delovao. I onda su me izveli dok su nju uspavljivali. Taj momenat mi je najteže pao – ispričao je Ljuba za "Grand".

Pevač je uspeo da bude prisutan tokom celog porođaja, pa čak i da taj najsrećniji trenutak ovekoveči svojom kamerom.

- Uspeo sam da snimim taj momenat kad je došao na svet. Posle 5 minuta, zapravo čim su ga sredili tražio sam da ga uzmem u ruke. Onda sam plakao još jedno dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne može to tako. To je želja koja stoji godinama i sada sve vreme provodim sa njim – rekao je Perućica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina i Ljuba Perućica

Pevač je otkrio i da je dugo razmišljao o tome na koji način da opiše tu enormnu količinu emocija koje oseća prema nasledniku.

- Razmišljao sam danima o tome zašto sam tako reagovao, uz toliko plakanja. Ali čim je došao kod kuće, ja sam se propustio njemu. Čak i kada dođem sa svirke u 5 ujutru ja ga uzmem u ruke i presvlačim Pokušao sam da pronađem tu reč koja može da opiše toliku ljubav kao kada držite svoje dete u rukama ali nisam je pronašao – istakao je Perućica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading