SKANDALOZNA ALBANKA STIGLA NA KOSOVO I METOHIJU: Ogrtala se sprskom zastavom, napravila TRI POTEZA kad je sletela u Prištinu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rita Ora stigla u Prištinu da proslavi svoj 33. rođendan!

SKANDALOZNA ALBANKA STIGLA NA KOSOVO I METOHIJU: Ogrtala se sprskom zastavom, napravila TRI POTEZA kad je sletela u Prištinu! (VIDEO)

Foto: Shutterstock, Pixabay

Rita Sahatčiju Ora, britanska pevačica rođena 26. novembra 1990. godine u Prištini, stigla je danas na Kosovo i Metohiju, kako bi proslavila svoj 33. rođendan. Na Kosovo i Metohiju stigla je je privatnim avinonom.

Po izlasku iz letelice, napravila je tri poteza. Naime, prvo je udahnula punim plućima, potom pomazila zemlju, a zatim se dotakla za srce.

Krajem avgusta su pevačicu razapeli Albanci, jer se na društvenim mrežama pojavio snimak sa njenog nastupa u Mađarskoj, gde je od našeg mladića iz publike uzela srpsku zastavu i ogrnula je. Tada je pokušala da se opravda, a Albanci su je napali i osudili.

Republika

Foto: Instagram.com/iam__gaga

Rita Ora sa srpskom zastavom

Pevačica, koja je udata za režisera Taiku Vaititija, našla se na udaru Albanaca i krajem prošlog meseca, kad je finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u ragbiju pratila pored Novaka Đokovića.

Republika

Foto: prinskirintviter

Rita Ora i Novak Đoković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Duke

27.11.2023 13:07

Dao čika Nole bonu !?