OVO JE BIVŠI DEČKO TARE SIMOV: Prebio Mihića, izvršio SAMOUBISTVO, a bio je uspešan SPORTISTA kog su pominjali u ZADRUZI!

Autor:

Zabava

26.11.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

R. S. (33), bivši dečko Tare Simov, bio je uspešan sportista, koji je osvojio mnogo medalja!

OVO JE BIVŠI DEČKO TARE SIMOV: Prebio Mihića, izvršio SAMOUBISTVO, a bio je uspešan SPORTISTA kog su pominjali u ZADRUZI!

Foto: Društvene mreže

R. S. (33), bivši dečko nekadašnje zadrugarke Tare Simov, izvršio se samoubistvo u noći kad je brutalno pretučen Stefan Mihić, njegov prijatelj. Mihić se oglasio za Republiku, te potvrdio da R. S. učestvovao u prebijanju.

- Ja nisam ni za šta kriv, da nisam pobegao, danas bih bio mrtav. Policija vodi slučaj, dva lica se traže, koliko sam upućen, a Robert je sebi oduzeo život, tako sam informisan. Shvatio je kolika mu zatvorska kazna preti, a bio sam mu jedan od najboljih prijatelja od 17. godine, ja sam u taj stan namamljen na svirep način, postoje bazne stanice, dokazi, otet sam, mučen i pretučen. Ljudi su me našli bez odeće, krvavog, pocepanog. Ja sam tog dečka voleo kao brata, iako smo bili u svađi, prešao sam mu preko svega - rekao je Mihić za Republiku.

Republika

Foto: Društvene mreže

R. S. (33)

Kako nam je ispričao, bliski prijatelji su ga namamili u stan, a onda se iživljavali nad njim.

Od izvora bliskog R. S. saznali smo i da je on bio problematična ličnost.

- R. S. je bio višestruki povratnik i prestupnik, izuzetno problematična ličnost. Skoro je izašao iz zatvora i nosio je nanogicu. Pored svega, majka mu je umrla relativno skoro i to je psihički uticalo na njega. Nije mogao da izdrži - rekao je izvor blizak R. S. za Republiku.

Republika

Foto: shutterstock, pink/printscreen, Instagram/stefanmihicofficial

Tara Simov i Stefan Mihić

Inače, R. S. su poznavali mnogi bivši zadrugari i često su ga pominjali u "Zadruzi". Od njega se javno oprostio Filip Đukić, koji mu je bio prijatelj. Toma Panić ga je pominjao kroz rijaliti, a tokom svakog konflikta sa Tarom ponavljao je da je poštuje samo zbog R. S. Bio je sportista, nosilac mnogih medalja i trofeja u tekvondu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading