BIVŠI DEČKO TARE SIMOV BRUTALNO PRETUKAO MIHIĆA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Otkriveni ŠOK detalji, zbog ovoga je sebi oduzeo život?!

Autor:

Zabava

26.11.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Mihić je pre nekoliko dana brutalno pretučen, a kako i sam kaže, iza svega stoji pokojni dečko Tare Simov.

BIVŠI DEČKO TARE SIMOV BRUTALNO PRETUKAO MIHIĆA, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Otkriveni ŠOK detalji, zbog ovoga je sebi oduzeo život?!

Foto: shutterstock, pink/printscreen, Instagram/stefanmihicofficial

Bivši zadrugar, Stefan Mihić, pre nekoliko dana brutalno je pretučen, nakon čega je završio u bolnici, na operacionom stolu, a od jezivih povreda se i dan-danas oporavlja. Kako je i sam potvrdio, bliski prijatelji su ga namamili u stan, a potom se iživljavali nad njim. Zadrugar je uspeo da pobegne, a stanje mu je i dalje kritično, s obzirom da su mu slomljena rebra i oštećen bubreg.

Kako Mihić govori za Republiku, jedan od trojice momaka, koji su ga namamili u stan, pa maltretirali, jeste bivši dečko Tare Simov, R.S. (33) koji je izvršio samoubistvo, dok su dvojica u bekstvu:

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Ja nisam ni za šta kriv, da nisam pobegao, danas bih bio mrtav. Policija vodi slučaj, dva lica se traže, koliko sam upućen, a Robert je sebi oduzeo život, tako sam informisan. Shvatio je kolika mu zatvorska kazna preti, a bio sam mu jedan od najboljih prijatelja od 17. godine, ja sam u taj stan namamljen na svirep način, postoje bazne stanice, dokazi, otet sam, mučen i pretučen. Ljudi su me našli bez odeće, krvavog, pocepanog. Ja sam tog dečka voleo kao brata, iako smo bili u svađi, prešao sam mu preko svega - govori Mihić za Republiku.

Republika

Foto: Privatna Arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading