KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA!? NAPADI na Novaka Đokovića se NIŽU! Srbin im je "TRN U OKU"!

Autor:

Sport

26.11.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dobrim konjem diže se najveća prašina.

KAKO VAS, BRE, NIJE SRAMOTA!? NAPADI na Novaka Đokovića se NIŽU! Srbin im je "TRN U OKU"!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković izgubio je meč polufinala Dejvis kupa od Janika Sinera rezultatom 2:1, a zatim je u paru sa Kecmanovićem poražen i u dublu od kombinacije Siner/Sonego, te Srbija nije uspela da se plasira u finale.

Novaku je ovo izuzetno teško palo, jer je poznato koliko voli da nastupa za svoju zemlju čije boje ponosno brani uvek i svuda.

- Meni je uvek, rekao sam hiljadu puta, najveće zadovoljstvo i čast igrati za svoju državu i svoju zemlju. Daleko je sledeća godina, iskreno, trenutno je vruća glava posle svega što smo doživeli. Hvala selektoru, svim igračima, timu, što su napravili odličnu atmosferu i što su nas bodrili. Svi su dali maksimum u okviru svoje uloge u timu. Svako je imao svoju. Sam je rekao Viktor, jedan udarac, jedna lopta, je falila da se plasiramo u finale, ta lopta je bila moja. Ja moram da preuzmem odgovornost. To je to. Tragičar sam, šta da radim, to je tako kako jeste i idemo dalje - rekao je Đoković nakon meča.

Neizmerna ljubav prema Srbiji nailazi na odobravnje u našoj državi, Novak ima status "božanstva", ali to nije slučaj u svetu.

Počevši od publike, preko raznih "teniskih eksperata", Novak je "trn u oku" mnogima.

Napadi na najboljeg tenisera u istoriji počinju da se kose sa zdravim razumom, a počeli su njime da "ispiraju usta" i raznorazni kvazi političari i "uticajni tviteraši".

Problem na Dejvis kupu bila je pesma "Veseli se srpski rode" uz koju je naš tim izlazio na teren, a Novak je bio najviše na udaru.

Oglasila se austrijska političarka Kati Šneberger,koja je izrazila "gađenje", a tu su i dežurni mrzitelji poput Ljubomira Filipovića i Jasmina Mujanovića, politikologa iz Bosne i Hercegovine.

Republika

Foto: Profimedia, Printscreen

Novak Đoković

 

Novak je uvek bio korektan i odmeren u svojim izjavama, a u ovoj fazi karijere prestao je da ćuti!

Tako je Novak odgovarao bezobraznoj publici koja mu je dobacivala nakon pobede protiv Velike Britanije u četvrtfinalu u Malagi.

- Čitav meč, manje-više. To je bilo nepoštovanje, ali moram na to da budem spreman. Normalno je da navijači nekad prekorače granicu, ali u trenutku reagujete. Mogu da rade šta hoće. Namerno su svirali bubnjeve da ne mogu da pričam i da me iznerviraju. Tako da smo popričali na kraju - rekao je Đoković.

Pre toga je u Torinu "dirigovao bezobraznim Italijanima, a raspravljao je sa publikom i u Bersiju.

 

 

Dirigovao je Nole i bezobraznoj publici u Malagi. Naime, Đoković i Kecmanović igrali su odlučujući dubl protiv Sinera i Sonega, a najbolji teniser sveta zatražio je podršku navijača, na šta je dobio zvižduke koji su ga iznervirali.

Republika

Foto: screenshot

Novak Đoković

Nole je uvek odgovarao pobedama. Ovog puta nije uspeo, dešava se i najboljima.

Nema sumnje da će se vratiti na teren jači nego ikad, a mogu samo da nastave da ga mrze. Uradio je tokom karijere ono što niko neće i njegovo ime će ostati zapisano zlatnim slovima u istoriji kao najbolji teniser koji je ikada uzeo teniski reket u ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading