ONA JE NAJLEPŠA ŽENA U UNIVERZUMU: Prelepa manekenka ušla u istoriju, GRMI kako izgleda! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

19.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta odluka, ona je nova misica na tronu laskave titule!

ONA JE NAJLEPŠA ŽENA U UNIVERZUMU: Prelepa manekenka ušla u istoriju, GRMI kako izgleda! (FOTO)

Foto: Camilo FREEDMAN / Sipa Press / Profimedia

Šinis Palasios (25) je postala prva žena iz Nikaragve koja je osvojila titulu mis univerzuma. Ova poznata manekenka i takmičarka na izborima lepote je prethodno predstavljala svoju zemlju na takmičenju za mis sveta 2021, gde se plasirala u 40 najboljih takmičarki. Karijeru modela i takmičarke na izborima lepote Šinis je započela veoma rano, osvojivši prvu titulu na takmičenju "Mis tinejdž Nikaragve" 2016. godine.

Na sinoćnom održanom takmičenju za mis univerzuma, ova mlada manekenka je blistala u srebrnoj haljini koja je očarala žiri i publiku. Uz haljinu je nosila i plavi ogrtač, kao omaž svom rodnom gradu Nikaragvi koji ima belo-plavu zastavu. Šinis je takođe poznata i kao aktivna korisnica društvenih mreža, gde je na Instagramu prati preko 650 hiljada ljudi, dok je na TikToku takođe stekla veliku popularnost.

Republika

Foto: Camilo FREEDMAN / Sipa Press / Profimedia

Šinis Palasios, nova mis univerzuma

Studirajući masovne komunikacije na Srednjoameričkom univerzitetu u Managui, Šinis je istovremeno bila i članica univerzitetskog odbojkaškog tima. U intervjuu za takmičenje, kada je upitana koga bi izabrala da bude jedna godina u koži druge žene, mlada misica je pokazala svoja feministička uverenja i izabrala Mari Wolstoncraft, jednu od rodonačelnica feminizma. "Odabrala bih Mary Wolstoncraft jer je ona otvorila vrata i dala priliku mnogim ženama. Želim da se taj jaz premosti kako bi više žena moglo raditi u bilo kom području koje odaberu, jer ne postoji oblast u kojoj žene ne bi mogle da uspeju", izjavila je Šinis.

Republika

Foto: Camilo FREEDMAN / Sipa Press / Profimedia

Šinis Palasios, nova mis univerzuma

Ova mlada i talentovana manekenka je osim po svojoj lepoti i uspehu na takmičenjima, poznata i po svojoj obrazovanosti i društvenoj angažovanosti. Njena pobeda na takmičenju za mis univerzuma 2023. godine, sigurno će inspirisati mnoge žene širom sveta da se bore za svoje snove i ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading