GLUMCU PRETI ZATVOR ZBOG NESREĆE KOJU JE IZAZVAO: Žena ostala invalid, a sad isplivali NOVI DETALJI!

Autor:

Zabava

17.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom ove godine Arnold Švarceneger je bio uključen u još jednu saobraćajnu nesreću. Navodno je svojim autobombom udario biciklistu koji je ušao u njegovu traku.

GLUMCU PRETI ZATVOR ZBOG NESREĆE KOJU JE IZAZVAO: Žena ostala invalid, a sad isplivali NOVI DETALJI!

Foto: Profimedia

Čeril Ogustin tužila je američko-austrijskog glumca Arnolda Švarcenegera (76) za saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala invalid. Švarceneger je navodno kriv za saobraćajku u januaru prošle godine.

- U navedeno vrijeme i na navedenom mestu, tuženi, i svaki od njih, tako su nemarno i protivzakonito vozili navedenim vozilom i izazvali sudar navedenog vozila s vozilom tužitelja i neposredno prouzrokovali dole opisane povrede i štetu tužiteljki - stoji u dokumentima koje je nabavio portal The Blast.

Foto: www.profimedia.rs

Arnold Švarceneger

Tužiteljka je takođe navela da jo je nakon saobraćajne nesreće trebala lekarska pomoć, koju je sama finansirala. Takođe, nakon saobraćajke njen automobil nije bio u voznom stanju.

Od glumca traži pokrivanje svih troškova prouzrokovanih nesrećom; medicinskih, ali i popravak automobila.

U trenutku nesreće bivši guverner Kalifornije vozio je GMC Yukon pa se nešto više od kilometra od svog doma sudario s Toyotom Prius i udario u Porsche Cayenne. Izvori bliski glumcu tada su tvrdili da je bio jako zabrinut za povređenu ženu i da je lično proveravao njeno stanje.

 

Glumac u trenutku nesreće nije bio pod uticajem alkohola ili opijata.

U februaru ove godine Švarceneger je bio uključen u još jednu saobraćajnu nesreću. Navodno je svojim autobombom udario biciklistu koji je ušao u njegovu traku, piše Nportal.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading