DELIO SAM KLUPU SA ŽARKOM I PROVEO MLADOST: Glumac se emotivnim rečima OPROSTIO od Lauševića!

Autor:

Zabava

17.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bule Goncić se prisetio fakultetskih dana, te otkrio kako se upoznao sa Lauševićem.

DELIO SAM KLUPU SA ŽARKOM I PROVEO MLADOST: Glumac se emotivnim rečima OPROSTIO od Lauševića!

Foto: E-stock/Konstantin Bacetic

Žarko Laušević, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, preminuo je u 63. godini od podmukle bolesti, ostavljajući iza sebe tugu i prazninu u svetu glume.  Jedan od njegovih bliskih prijatelja i kolega sa Fakulteta dramskih umetnosti, Svetislav Bule Goncić, nedavno je gostovao u emisiji Puls Srbije i podelio svoje sećanje na Žarka Lauševića. 

Republika

Foto: Tanjug/D. GOLL

Bule Goncić

Naime, Žarko i Bule su bili zajedno u klasi profesora Minje Dedića, koja je prema rečima Goncića bila poznata kao "klasa visokog rizika". Iako nije otkrio detalje zbog kojih je klasa nosila taj prefiks, Goncić je istakao da su svi članovi bili spremni da prevaziđu sve prepreke na putu do uspeha.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Youtube

Žarko Laušević

Mi smo zajedno proveli mladost. To je klasa u kojoj su bili Zoran Cvijanović, Branimir Brstina, Sonja Savić, Žarko Laušević, itd. Svi smo se sa 18 do 19 godina upoznali i najlepše trenutke proveli zajedno. Žarko je bio jedan divan, šarmantan i predivan čovek. Mnogo godina kasnije odnosno ove godine u leto kada smo se poslednji put videli u prolazu, on je isti pogled imao i istu energiju kao kada smo se prvi put upoznali. On je stvarno veliki čovek i veliki glumac, a to se znalo još na fakultetu po njegovom kapacitetu.


Goncić je takođe pohvalio Lauševićev talent i istakao da je na fakultetu već bilo jasno da je on veliki glumac.
Republika

Foto: E-stock/D. Stanojević

Bule Goncić

- To je jako davno bilo i ta klasa je imala neki svoj atribut ili neki prefiks koji je stajao. Eto mi smo imali taj prefiks i ne bi više bio visoki rizik kada bi otkrio zašto je tako bilo. Ali je uz sve te dobre glumce zajedno sa Žarkom, mi smo bili spremni da prevaziđemo metodske jedinice fakulteta. Kasnije smo se svi trudili da jedni druge ispratim i nadmašimo baš po metodskim postupcima. Uvek je bio fokus da radimo više, a Žarko je u tome prednjačio - rekao je Goncić.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Centar film

Žarko Laušević

Njih dvojica su delili klupu i zajedno su se trudili da prevaziđu metodske jedinice fakulteta. Uvek je postojao fokus na radu i želja da se dostignu vrhunski rezultati, a Goncić je naglasio da je Žarko u tome uvek bio prednjačio.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading