PROŠLOST VERICE RAKOČEVIĆ SA MOĆNIKOM ISPLIVALA NA VIDELO: Ovo je kreatorkin PRVI MUŽ, istina o njihovom braku izneta u celosti!

Autor:

Zabava

17.11.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević je u braku bila sa ovim moćnikom.

PROŠLOST VERICE RAKOČEVIĆ SA MOĆNIKOM ISPLIVALA NA VIDELO: Ovo je kreatorkin PRVI MUŽ, istina o njihovom braku izneta u celosti!

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

Kreatorka Verica Rakočević je već godinama u srećnom braku sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, ali pre njega je bila u dva braka. Prvi put se udala za Borana Karamana, bivšeg stjuarda koji danas živi i radi u Londonu.

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

 

Sa njim je dobila ćerku Elenu, koja je u jednom intervjuu za Story otkrila kako im je život podvojen između Beograda i Londona, gde njen otac radi kao direktor jedne kompanije. Takođe, Elena ima i englesko državljanstvo, što joj je omogućilo da putuje i živi na dve lokacije.

- Život nam je podvojen između Beograda i Londona gde mi živi otac, a ja pored našeg imam i englesko državljanstvo -  rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za Story.

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

 


Nakon razvoda od Borana, Verica se udala za Zorana Rakočevića, sa kojim ima ćerku Milenu i sina Miodraga. Iako se više ne nalaze u braku, Verica i Zoran su ostali u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoju decu.

Pored svojih uspeha u karijeri, Verica je poznata i po svom stilu i eleganciji. Njena haljina sa venčanja sa Veljkom je postala hit na društvenim mrežama, a mnogi su primetili njenu mladolikost i lepotu.

 

 


U medijima se često spekuliše o odnosu Verice i Borana, ali ona se uvek trudi da zadrži svoju privatnost i ne otkriva previše detalja. Međutim, ono što je poznato je da se sa bivšim suprugom dobro slaže, što je retkost u današnje vreme.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading