PREMINUO ČUVENI DIZAJNER: Iz "Gučija" prešao u novu kompaniju, SMRT usledila nakon samo devet dana!

Autor:

Zabava

11.11.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni modni dizajner Davide Rene preminuo u 46. godini!

PREMINUO ČUVENI DIZAJNER: Iz "Gučija" prešao u novu kompaniju, SMRT usledila nakon samo devet dana!

Foto: Moschino / Zuma Press / Profimedia

Davide Rene, slavni italijanski modni dizajner, preminuo je devet dana nakon što je postao kreativni direktor modne kuće "Moskino". Uzrok smrti dizajnera, koji je preminuo u 46. godini, još uvek nije poznat, a matična kompanija "Aefe" navodi da je u pitanju iznenadna bolest.

Davide je preminuo u petak u Milanu, prenosi "Bi-Bi-Si". Rene je prethodno bio zadužen za žensku garderobu u "Gučiju", gde je radio skoro 20 godina. 

Republika

Foto: Moschino / Zuma Press / Profimedia

Davide Rene

- Nema reči kojima možemo da opišemo bol koji osećamo u ovom dramatičnom trenutku. Iako je bio s nama kratko vreme, Davide je odmah učinio da ga zavolimo i poštujemo - navode iz kompanije "Aefe".

Davide je rođen u julu 1977. godine u Toskani, studirao je na Univerzitetu u Firenci i modnoj školi Polimoda. Mentor mu je bio Alesaandro Del Akva, pre nego što je počeo da radi za "Guči", a u februaru je trebalo da prikaže svoju prvu kolekcijuz za "Moskino".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading