POZNATI TIKTOKER IVAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Pao u nesvest tokom nastupa, HITNA ODMAH REAGOVALA, a razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.11.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati tiktoker se onesvestio tokom nastupa, hitno prebačen u bolnicu!

POZNATI TIKTOKER IVAN ZAVRŠIO U BOLNICI: Pao u nesvest tokom nastupa, HITNA ODMAH REAGOVALA, a razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Ruski tiktoker Ivan Minajev doživeo je nezgodu tokom svog nastupa, koja ga je dovela u teško stanje. Naime, prema navodima, Ivan je samo nekoliko dana ranije dobio poziv za služenje vojnog roka, što je za njega predstavljalo veliki šok i stres.

Prema rečima svedoka, Ivan je iznenada pao u nesvest, što je izazvalo veliku zabrinutost kod svih prisutnih. Hitna pomoć je odmah pozvana na mesto događaja, a Ivan je prebačen u bolnicu gde mu je pružena medicinska pomoć. Njega su ranije optužili da gaji proukrajinske stavove, a poziv za vojsku mu je uručen na aerodromu.

 

 

Ono što je zanimljivo jeste da je Ivan Minajev poznat po svom nekonvencionalnom izgledu - nosi šminku i ima nalakirane nokte, što nije uobičajeno za muškarce u ruskom društvu. Njegov stil je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, gde ima veliki broj pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading