NUĆI JEDVA PREŽIVEO: Vožnja u alkoholisanom stanju ga zamalo KOŠTALA ŽIVOTA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

08.11.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otvorio dušu za Republiku, pa otkrio sve o svom najluđem pijanstvu!

Popularni reper Igor Panić Nući pojavio se sinoć na jednom gradskom događaju, gde je za Republiku progovorio o aktuelnostima u svom životu. Otkrio nam je da li se seća svog najluđeg pijanstva, te priznao da li se odmorio nakon turneje, koju je kurnisao solističkim koncertom u Beogradu.

- Odlično sam, raspoložen, vratio sam se sa odmora pre dve nedelje, napunio baterije. Ponašaću se kao gost, uživaću, nisam zbog posla ovde. Najluđe pijanstvo, nisam se sećao vožnje. Imao sam 18 godina, seo za volan. Ne preporučujem nikome. Bog me je sačuvao. Kad popijem sam veseo, ne radi me na neku agresiju, na problem, baš sam veseo. Ne valja da se pretera, ali čaša, dve, tri pomažu, bar u mom slučaju - istakao je Nući, pa dodao:

- Tempirao sam odmor posle koncerta, prezadovoljan sam kako je sve ispalo. Nadamo se za dve godine još veći - rekao je reper.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nući

Nući je osvojio sve muzičke liste u regionu svojim duetom sa Sanjom Vučić, koju je nahvalio, a potom birao između nje i Mihajla Veruovića Vojaža.

- Prezadovoljan sam duetom, pesma je super prošla, ljdui nas vole kao duo. Meni je svaka saradnja sa Sanjom draga. Kad je u pitanju pesma, još sto pesama bih snimio sa njom - priznao je on, pa birao između Sanje i Vojaža:

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Vučić

- Sa Vojažem sam duže u studiju, ali Sanja može da parira Vojažu koliko se dobro slažemo. Sa Vojažem imam tri dueta, sa Sanjom dva. Možda i prestigne Sanja Vojaža.

Republika

Foto: Radio S

Vojaž

Na samom kraju progovorio je o svom odnosu sa Milicom Pavlović, te priznao da li bi snimio duet sa njom.

- Bih, ako je dobra pesma. Kad je dobra pesma, mogu da snimim s kim god. Radio bih, što da ne. Mi smo super. Nismo se zapratili, digitalno smo loše, privatno dobro, čestitala mi je na koncertu, pozvala na svoj, ali ne mogu da dođem taj dan radim - rekao je Nući za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading