PLAČEM PO CEO DAN OD SREĆE! Nadica Ademov izašla iz porodilišta, muž doneo PAPRENO skupu nosiljku za naslednicu!

Autor:

Zabava

01.11.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosi tata jedva je čekao da uzme naslednicu u ruke.

PLAČEM PO CEO DAN OD SREĆE! Nadica Ademov izašla iz porodilišta, muž doneo PAPRENO skupu nosiljku za naslednicu!

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je prošla kroz emotivne trenutke porođaja, Nadica Ademov je konačno izašla iz porodilišta sa svojom ćerkicom Melinom. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje svih okupljenih su bili prisustvo ponosnog tate Damira iz Nemačke i skupocena nosiljka koju je nosio sa sobom.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nadica Ademov pred porođaj

Ponosni roditelji nisu krili svoju sreću i bez ustručavanja pozirali su pred kamerama, a poljubac koji su razmenili bio je samo jedan od mnogih simbola ljubavi koji su ispunjavali prostor. Damir je svoju mezimicu nosio u nosiljci koja je vredela skoro 50.000 dinara, demonstrirajući tako svoj veliki ljubav prema svojoj princezi. Nadica je bila presrećna zbog dolaska svoje ćerkice i nije mogla da sakrije svoje emocije.

- Plačem svaki dan, po celi dan. Presrećna sam, svima želim ovakvu sreću - izjavila je mlada mama, koja je priznala da se još uvek plaši da uzme bebu u naručje:

- Ona je jako sitna, jako mala. Ali navičiću se.

Republika

Foto: Instagram.com

Ponosni tata drži ćerku u naručju

Iako nije bio prisutan na samom porođaju, Damir je stigao u pravom trenutku da dočeka svoje najmilije. Nasmejan i ponosan, on nije želeo da daje izjave, već je samo uleteo u porodilište kako bi bio sa porodicom.


Kako smo saznali u njihovom domu sve je već spremno za dolazak bebe. Nadica i Damir su napravili poseban kutak u sobi, a poseban akcenat je stavljen na krevetac. Izrađen po meri princeze, krevetac je nalik na kraljevsku stolicu, sa udobnim i mekanim jastucima sa strana i nežno roze baldahinom. Ovaj poseban komad nameštaja koštao je čak 650 evra.

Podsetimo, Nadica Ademov je postala majka sa biznismenom Damiro iz Nemačke, sa kojim je u vezi već tri godine. Njihova ljubav se krunisala dolaskom prelepe Meline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading